Nasiol PerShine – Nanopinnoite näytöille, visiireille, silmä- ja aurinkolaseille

Nasiol PerShine suojaa visiirejä, suojalaseja ja elektroniikkaa naarmuilta, vedeltä ja tahroilta. PerShine muodostaa näkymättömän, nesteitä hylkivän pinnan ja helpottaa optisten pintojen puhdistusta.  Pinnoite estää pölyn ja lian tarttumisen pintaan. PerShine -pinnoite on pakattu kätevään injektiopulloon.  Pinnoite kestää matkapuhelimen näytössä normaalikäytössä noin vuoden ja kannettavan tietokoneen näytössä useita vuosia.

Uusi PerShine-pakkaus sisältää yhden pakkauksen nanopinnoiteliuosta, esipuhdistusliinan, nitriilikäsineen ja mikrokuituliinan. Yhdellä PerShine-pakkauksella voidaan pinnoittaa noin 9 matkapuhelinta tai 2 tablettia tai 2 kypärän visiiriä tai 18 paria silmälaseja/aurinkolaseja tai kelloja.

 

14,45  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

  • PerShine -nanopinnoite suojaa kypärät, visiirit, suojalasit tehokkaasti sateelta, mudalta ja lumelta. Pitää näkyvyyden hyvänä. Mainio ratkaisu työvarusteille (suojalasit, työkypärät) moottoripyöräilijöille, moottorikelkkailijoille, veneilijöille jne.
  • Hylkii kypärään, visiiriin ja laseihin osuvan veden ja lian.
  • Pinnoite lisää turvallisuutta
  • Silmiäsi suojaavat lasit pysyvät puhtaina sateesta, suolavedestä ja muusta kosteudesta.
  • Voit ajaa esimerkiksi moottoripyörällä sateessa ja näet yhtä hyvin kuin poutasäällä!
  • PerShine-tuotetta voidaan käyttää elektronisten laitteiden, kuten matkapuhelinten, tablettien, kannettavien tietokoneiden ja tietokoneiden näytöille. Tuote soveltuu myös kellojen, silmä- ja aurinkolasien ja kypärävisiirien sekä kameroiden linssien ja kiikarilinssien suojaamiseen. Pinnoitteen voi asentaa lasi-, metalli- ja muovipinnoille. 

 

Käytä tuotetta vain puhtailla, kuivilla pinnoilla ja auringonvalolta suojassa. Puhdista laitteiden tai lisävarusteiden pinta huolellisesti esipuhdistusliinalla ennen levittämistä, poistaen sormenjäljet, pöly, lika ja tahrat.

Avaa injektiopullo mukana toimitetulla käsineellä ja tiputa liuosta varovasti pinnalle tipoittain. Annostele pienen matkapuhelimen näytön pinnalle 1 tippa, suuremman näytön pinnalle 2 tippaa (katso alla oleva video). Tablettien näytöille tarve on noin puolet injektiopullosta ja kannettavien tietokoneiden näytöille koko pullo.

Pyyhi pinta huolellisesti mukana toimitetulla mikrokuituliinalla, kunnes liuos tulee näkymättömäksi (katso alla oleva video).

Likaa hylkivä, Turvallinen näkyvyys, helppo puhdistaa, vettähylkivä