IKO Route HD Merkintämassa

IKO ROUTE HD käytetään huomiotuotteena mm. pyöräteiden, kävelyteiden, linja-autokaistojen, liikenneympyröiden ja vaarallistenja huomioitavien alueiden merkintään. IKO ROUTE HD voidaan käyttää asfaltti- ja betonipinnoille.

IKO Route HD merkintämassa on kaksikomponenttinen, erittäin kestävä massausmenetelmä. Saatavana useassa värissä. Pakkauskoko 12.5 kg (massa) + 12,5 kg (hiekka) + 3×100 g pergadox.

195,00  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

Ominaisuudet:
HD Route on  joustava, UV-kestävä huomiomassa mm. parkkiruutujen, inva-paikkojen ja sähköautojen latauspisteiden merkintään ja malaukseen. Tuotteella on erittäin hyvä kulutuskestävyys ja se tarttuu hyvin kiinni asennettavaan pintaan. 
HD Route asennetaan  ilman lämmitystä.
• Hyvä säänkestävyys
• Hyvä kemiallinen kestävyys
• Värit: Punainen, Okra, Vihreä, Harmaa, Musta ja Valkoinen

 

TOTEUTUS, PINNAN ESIVALMISTELU JA KÄYTTÖ
• Asfalttipinta: IKO Route HD levitetään suoraan puhtaalle asfalttipinnalle. Pinnalla ei saa olla öljyä! Tuoreelle asfalttipinnalle tulisi suorittaa tartuntatesti ennen levitystä. Myös tuotteen kovettuminen on tarkistettava.
• Betonipinta: Pinnalla ei saa olla pölya tai rasvaa (öljyä). Pinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Kaikki irtoava materiaali on poistettava pinnalta tai korjattava. Betonin huokoisuuden vuoksi, pinta tulee käsitellä Iko Protect Metaprim-tuotteella (0,2-0,3 kg/m²).
• Olemassa olevat tiemerkinnät: Iko Route HD tarttuu olemassa olevin tiemerkintöihin normaaliolosuhteissa hyvin. Tartunta määräytyy vanhojen merkintöjen tartunnan perusteella. Nykyaikaisiin PMMA-merkintöihin tarttuvuus on normaaleissa olosuhteissa aina hyvä.
• Käyttö: Sekoita Iko Route HD mekaanisella sekoittimella vähintään 30 s. ajan. Lämpötilasta riippuen, lisää PERKADOX CH-50 kovetin (kts.ohje!) ja sekoita yhden minuutin ajan. Lisää kvartsigranulaatti ja sekoita vähintään minuutin ajan, kunnes pasta on tasainen. Kaada massa pinnalle ja levitä lastalla.
• Lämpötilasta riippuva sekoitussuhde Perkadox CH-50: Ohje esitteessä!
IKO Route HD tulee aina sekoittaa samaan määrään Puhdasta kiviainesta (12,5 KG)
Avoin aika +20 ˚C – 10 minuuttia, kovettumisaika +20 ˚C – 30 minuuttia.
Pakkauskoko 12,5 kiviaines+12,5 kg Iko Route HD. Perkadox 0,1 kg pussi. Tilattava aina erikseen.