Tinascoat asfaltinpaikkausmassa

Tinascoat asfaltinpaikkausmassa
4 5

24,50 756,00  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

Tinascoat asfaltinpaikkausmassa on edullinen, nopea ja helppokäyttöinen tuote asfaltin ja betonin paikkauksiin ja korjauksiin. Pienet paikkaustoimenpiteet asfaltissa ja betonissa hoituvat äärettömän helposti. Tinascoat on valmis asennettavaksi sellaisenaan. Tuotetta voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Tinascoat on yksi maailman parhaista ilman lämmitystä asennettavista, bitumipohjaisista paikkausmetelmistä.

Poista

Tuotteesta Lisää

Runsaan sideainemäärän (bitumin) ansiosta Tinascoat on yksi parhaista tuotteista asfaltinpaikkaukseen vaativissakin kohteissa. Tuote soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös kohteissa joissa liikennemäärät ovat runsaita. Monesti reikäpaikkaukisen kestävyydessä on ongelmia kohteissa, joissa liikennemäärät ovat suuria. Runsas bitumin määrä yhdistettynä valikoituun kiviainekseen, tekee Tinascoatilla paikatusta kohteesta pitkäikäisen ja kestävän.

Tuotetta ei saa lämmittää asennettaessa.

Käyttökohteet:

Tuote on kehitetty kestäviin asfaltti- ja betonipintojen paikkauksiin. (Tuote ei ole isojen, monien neliöiden asfaltointituote)

Erinomainen käytettäväksi teillä, katu-alueilla, pihoilla ja halleissa olevien, asfalttiin muodostuneiden reikien ja painaumien  korjaamiseen. Soveltuu myös hyvin erilaisiin esim. kivetyksen ja asfaltin välisten rakojen tiivistämiseen ja täyttöön jne.

Tuotekuvaus:

Tuotteen ainutlaatuinen sideainekoostumus muodostaa notkean ja helposti työstettävän massan, joka soveltuu erityisen hyvin tavallisten pintavaurioiden paikkaamisen lisäksi myös ajoliuskojen ja kynnysten korjaukseen ja asennukseen.

Asennuskerros 1 – 3 cm (max 5 cm).

Asennussyvyyden ollessa syvempi, laita pohjalle esim. soraa.

Asfaltinpaikkauspalvelumme palvelee Turun ja ympäristökuntien alueella. Kysy tarjous palvelustamme!

Ominaisuudet

N

Helppokäyttöinen

N

Erittäin kestävä

N

Ei vaadi lämmitystä

N

Ei lämmitetä

Lisätiedot

Paino 25 kg
Mitat 40 × 40 × 40 cm
Pakkauskoko

1 kpl, 40 kpl (1000 kg)