Tinascoat asfaltinpaikkausmassa

Tinascoat asfaltinpaikkausmassa
4 5

20,90 756,00  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

Tinascoat asfaltinpaikkausmassa on edullinen, nopea ja helppokäyttöinen kylmäasfaltti asfaltin ja betonin paikkauksiin sekä korjauksiin. Pienet paikkaukset asfaltissa ja betonissa hoituvat äärettömän helposti. Tinascoat on valmis kylmäasfaltti ja valmis asennettavaksi sellaisenaan. Tinascoat asfaltinpaikkausmassaa voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Tinascoat on yksi maailman parhaista ilman lämmitystä asennettavista, bitumipohjaisista paikkausmetelmistä.

Poista

Tuotteesta Lisää

Runsaan sideainemäärän (bitumin) ansiosta Tinascoat asfaltinpaikkausmassa on yksi parhaista tuotteista asfaltinpaikkaukseen vaativissakin kohteissa. Tinascoat kylmäasfaltti (ilman lämmitystä asennettava) soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös kohteissa joissa liikennemäärät ovat runsaita. Monesti reikäpaikkaukisien kestävyydessä on ongelmia kohteissa, joissa liikennemäärät ovat suuria. Runsas bitumin määrä yhdistettynä valikoituun kiviainekseen, tekee Tinascoat asfaltinpaikkausmassalla paikatusta kohteesta pitkäikäisen ja kestävän.

Tinascoat on kylmäasfaltti, joten tuotetta ei saa lämmittää asennettaessa.

Käyttökohteet:

Tinascoat asfaltinpaikkausmassa on kehitetty kestäviin asfaltti- ja betonipintojen paikkauksiin. (Tuote ei ole isojen, monien neliöiden asfaltointituote)

Tinascoat asfaltinpaikkausmassa on erinomainen tuote käytettäväksi teillä, katu-alueilla, pihoilla ja halleissa olevien, asfalttiin muodostuneiden reikien ja painaumien  korjaamiseen. Soveltuu myös hyvin erilaisiin esim. kivetyksen ja asfaltin välisten rakojen tiivistämiseen ja täyttöön jne.

Tuotekuvaus:

Tinascoat asfaltinpaikkausmassan ainutlaatuinen sideainekoostumus muodostaa notkean ja helposti työstettävän massan, joka soveltuu erityisen hyvin tavallisten pintavaurioiden paikkaamisen lisäksi myös ajoliuskojen ja kynnysten korjaukseen ja asennukseen.

Asennuskerros 1 – 3 cm (max 5 cm).

Asennussyvyyden ollessa syvempi, suositellaan paikattavan tai korjattavan kohteen pohjalle esim. soraa.

Asfaltinpaikkauspalvelumme palvelee Turun ja ympäristökuntien alueella. Kysy tarjous palvelustamme!

Ominaisuudet

N

Helppokäyttöinen asfaltinpaikkausmassa

N

Erittäin kestävä paikkaustulos

N

Kylmäasfaltti - Ei vaadi lämmitystä

N

Helposti työstettävä tuote

Lisätiedot

Paino 25 kg
Mitat 40 × 40 × 40 cm
Pakkauskoko

1 kpl, 40 kpl (1000 kg)