Tinascoat asfaltinpaikkausmassa säkki

Tinascoat asfaltinpaikkausmassa säkki
4 5

20,90 716,00  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

Tinascoat asfaltinpaikkausmassa on edullinen, nopea ja helppokäyttöinen tuote asfaltin ja betonin paikkauksiin ja korjauksiin. Pienet paikkaustoimenpiteet asfaltissa ja betonissa hoituvat äärettömän helposti. Tinascoat on valmis asennettavaksi sellaisenaan. Tuotetta voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Tinascoat on yksi maailman parhaista ilman lämmitystä asennettavista, bitumipohjaisista paikkausmetelmistä. Bitumin määrän ja valikoidun kiviaineksen ansiosta Tinascoatilla paikatut kohteet kestävät pitkää.

Poista

Tuotteesta

Tinascoat asfaltinpaikkausmassa on edullinen, nopea ja helppokäyttöinen tuote asfaltin paikkauksiin ja korjauksiin. Paikkaukset ja korjaukset asfatti- ja betonipinnoilla hoituvat äärettömän helposti ja nopeasti. Tuote on kylmäasfaltti ja siis valmis asennettavaksi sellaisenaan.

Asfaltinpaikkausmassan käsiteltävyys erittäin notkea olomuodon ansiosta on erittäin helppoa ja miellyttävää. Massan pehmeys mahdollistaa tuotteen käytön erilaisissa olosuhteissa ja käyttökohteissa. Massa kovettuu ilman ja yliajon/ täryttämisen vaikutuksesta. Kun massa on kovettunut, paikattu/korjattu kohde on erittäin kestävä ja pitkäikäinen.

Asfaltinpaikkausmassa säilyy käyttökelpoisena avaamattomassa pakkauksessa kuukausia. Pakkauksen ansiosta, Tinascoat on helposti annosteltavissa.
Pakkauskoko: 25 kg. Lavassa säkkejä on 40 kpl
Raekoko 0/5.

Monesti paikkauksen kestävyydessä on ongelmia kohteissa, joissa liikennemäärät ovat isoja. Runsaan sideainemäärän ansiosta Tinascoat on yksi parhaista tuotteista asfaltin paikkaukseen vaativissakin kohteissa. Massa soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös kohteissa joissa liikennemäärät ovat runsaita.

Tinascoat asfaltinpaikkausmassaa ei saa lämmittää asennettaessa.

Käyttökohteet:

Tinascoat asfaltinpaikkausmassa on kehitetty kestäviin asfaltti- ja betonipintojen paikkauksiin. (Tuote ei ole tarkoitettu isojen, monien neliöiden asfaltointiin)

Erinomainen käytettäväksi teillä, katu-alueilla, halleissa sekä pihoilla olevien, asfalttiin muodostuneiden reikien ja painaumien  korjaamiseen. Soveltuu myös hyvin erilaisiin esim. kivetyksen ja asfaltin välisten rakojen tiivistämiseen ja täyttöön jne.

Tuotekuvaus:

Tinascoat on paikka-asfaltti, jonka ainutlaatuinen sideaine koostumus muodostaa notkean ja helposti työstettävän massan. Tinascoat soveltuu erityisen hyvin tavallisten pintavaurioiden paikkaamisen lisäksi myös ajoliuskojen, kynnysten yms. korjaukseen ja asennukseen.

Asennuskerros 1 – 3 cm (max 5 cm).

Asennussyvyyden ollessa syvempi, laitetaan pohjalle esim. soraa.

Asennustiimimme palvelee Turun ja ympäristökuntien alueella. Kysy tarjous!

 

Lisätietoa

N

Erittäin korkeatasoinen tuote

N

Ei tarvitse lämmittää

N

Korkea bitumin määrä ja valikoitu kiviaines

N

Edullinen käyttää

Lisätiedot

Paino 25 kg
Mitat 60 × 30 × 20 cm
Pakkauskoko

1 kpl, 40 kpl (1000 kg)