Tinascoat asfaltinpaikkausmassa säkkipakkauksessa

Tinascoat asfaltinpaikkausmassa säkkipakkauksessa
4 5

21,50 676,00  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

Tinascoat asfaltinpaikkausmassa on edullinen, nopea ja helppokäyttöinen tuote asfaltin ja betonin paikkauksiin ja korjauksiin. Pienet paikkaustoimenpiteet asfaltissa ja betonissa hoituvat äärettömän helposti. Tinascoat on valmis asennettavaksi sellaisenaan. Tuotetta voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Tinascoat on yksi maailman parhaista ilman lämmitystä asennettavista, bitumipohjaisista paikkausmetelmistä. Bitumin määrän ja valikoidun kiviaineksen ansiosta Tinascoatilla paikatut kohteet kestävät pitkää.

Poista

Tuotteesta

Tinascoat on edullinen, nopea ja helppokäyttöinen. Pienet paikkaustoimenpiteet asfaltissa ja betonissa hoituvat äärettömän helposti. Tinascoat on valmis asennettavaksi sellaisenaan.

Tuote säilyy käyttökelpoisena avaamattomassa pakkauksessa kuukauisia. Pakkauksen ansiosta, Tinascoat on helposti annosteltavissa.
Saatavana 25 kg pakkauksissa. Lavassa säkkejä on 40 kpl
Raekoko 0/5.

Monesti paikkauksen kestävyydessä on ongelmia kohteissa, joissa liikennemäärät ovat isoja. Runsaan sideainemäärän ansiosta Tinascoat on yksi parhaista tuotteista asfaltinpaikkaukseen vaativissakin kohteissa. Tuote soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös kohteissa joissa liikennemäärät ovat runsaita.

Tuotetta ei saa lämmittää asennettaessa.

Käyttökohteet:

Tuote on kehitetty kestäviin asfaltti- ja betonipintojen paikkauksiin. (Tuote ei ole isojen, monien neliöiden asfaltointituote)

Erinomainen käytettäväksi teillä, katu-alueilla, halleissa sekä pihoilla olevien, asfalttiin muodostuneiden reikien ja painaumien  korjaamiseen. Soveltuu myös hyvin erilaisiin esim. kivetyksen ja asfaltin välisten rakojen tiivistämiseen ja täyttöön jne.

Tuotekuvaus:

Tuotteen ainutlaatuinen sideainekoostumus muodostaa notkean ja helposti työstettävän massan, joka soveltuu erityisen hyvin tavallisten pintavaurioiden paikkaamisen lisäksi myös ajoliuskojen ja kynnysten korjaukseen ja asennukseen.

Asennuskerros 1 – 3 cm (max 5 cm).

Asennussyvyyden ollessa syvempi, laita pohjalle esim. soraa.

Teemme myös Turussa ymäristökunnissa asennustöitä tuotteen kanssa. Kysy tarjous palvelustamme!

 

Lisätietoa

N

Erittäin korkeatasoinen tuote

N

Ei tarvitse lämmittää

N

Korkea bitumin määrä ja valikoitu kiviaines

N

Edullinen käyttää

Lisätiedot

Paino 25 kg
Mitat 60 × 30 × 20 cm
Pakkauskoko

1 kpl, 40 kpl (1000 kg)