TEHO ODOR STROYER PINNAT & TEKSTIILIT -Hajunpoistaja

TEHO Odor Stroyer Pinnat & Tekstiilit on käyttövalmis nestemäinen hajunpoistaja ja puhdistusaine. Odor Stroyer tuhoaa hajut biologisesti. Se tehoaa jopa vaikeisiin lemmikkieläinten eritteiden hajuihin. Odor Stroyer sisältää kolmea erilaista bakteerikantaa, pinta-aktiivisia pesuaineita ja hajusteita. Sitä voidaan käyttää myös orgaanisten tahrojen poistoon matoista, pyykistä ja muista pestävistä kuiduista. Ei lisättyjä väriaineita. Odor Stroyerin sisältämät luonnonmukaiset mikro-organismit ”syövät” hajunaiheuttajat ja estävät näin hajujen synnyn. Lopputuloksena Hajuttomat pinnat & tekstiilit!

Tuote on pakattu 1 l muovipulloon. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. Saatavilla myös 5 l muovikanisteri, jossa myyntierä yksi (1) laatikko, joka sisältää 4 kanisteria.

Tuote ei ole tilattavissa verkkokaupasta. Tilaukset ja lisätiedot: myynti@rhv.fi tai 010 328 5250

0,00  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

TEHO Odor Stroyer Pinnat & Tekstiilit on käyttövalmis nestemäinen hajunpoistaja ja puhdistusaine. Odor Stroyer tuhoaa hajut biologisesti. Se tehoaa jopa vaikeisiin lemmikkieläinten eritteiden hajuihin.

Odor Stroyer sisältää kolmea erilaista bakteerikantaa, pinta-aktiivisia pesuaineita ja hajusteita. Sitä voidaan käyttää myös orgaanisten tahrojen poistoon matoista, pyykistä ja muista pestävistä kuiduista. Ei lisättyjä väriaineita. Odor Stroyerin sisältämät luonnonmukaiset mikro-organismit ”syövät” hajunaiheuttajat ja estävät näin hajujen synnyn. Lopputuloksena Hajuttomat pinnat & tekstiilit!

  • Käytetään laimentamattomana
    • Suihkuta puhdistettavalle pinnalle tai suoraan hajunlähteeseen
    • Kostuta puhdistettava pinta kunnolla
    • Mikäli mahdollista harjaa tai pyyhi liinalla
    • Anna kuivua