TEHO MULTI 450 monikäyttöinen voiteluaine 600 ml

Monikäyttöinen PTFE:tä sisältävä voiteluaine, joka pureutuu tehokkaasti rasvan ja lian lävitse, voitelee ja suojaa -48°C – +246 °C Ylivoimainen kiinnijuuttuneiden osien avaaja. TEHO Multi 450 on monikäyttöinen, erittäin tehokas voiteluaine, joka sisältää PTFE:tä, pureutuu tehokkaasti vanhan rasvan ja lian lävitse, voitelee ja suojaa -48°C – +246°C lämpötiloissa.

Pakkauskoko 12 kpl

TUOTE EI OLE TILATTAVISSA VERKKOKAUPASTA. OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIMME myynti@rhv.fi tai 010 328 5250.

0,00  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

TEHO Multi 450 on monikäyttöinen, erittäin tehokas voiteluaine, joka sisältää PTFE:tä, pureutuu tehokkaasti vanhan rasvan ja lian lävitse, voitelee ja suojaa -48°C – +246°C lämpötiloissa.

Irrottaa tehokkaasti käytön, ruosteen, lian tai rasvan johdosta juuttuneet osat; ylivoimainen kiinnijuuttuneiden osien avaaja.

Vähentää kitkaa ja voitelee kaikki liikkuvat osat, sekä poistaa rasvan ja lian. Suojaa korroosiolta. Erinomainen yleisvoiteluaine. Tunkeutuvien aineosien haihduttua ei kerää likaa (erinomainen lukkojen voiteluun). Väritön ja erittäin mietotuoksuinen, ei tahraa voideltavia kohteita. Voidaan käyttää myös metalliosien värittömänä suojaöljynä.

Suositellaan käytettäväksi korjaamoissa, teollisuudessa, kiinteistöhuollossa ja kaikkialla, missä tarvitaan tehokasta kiinnijuuttuneiden osien avaajaa, voiteluainetta ja suojaöljyä, joka ei kerää likaa. Säännöllisesti käytettynä erinomainen ja tahraamaton polkupyörän ketjujen ja -osien voiteluaine.

KÄYTTÖOHJE:

  1. Ravista pulloa hyvin (yli 7 sekuntia).
  2. Suihkuta irrotettaviin, voideltaviin, puhdistettaviin tai suojattaviin kohteisiin.
  3. Anna tuotteen vaikuttaa voitelukohteissa tai kiinnijuuttuneissa osissa.
  4. Lisää tuotetta
  5. Pyyhi tarvittaessa ylimääräinen aine pois (esim. lukkojen kielet ja muut osat).