Roskapihti metallikahvalla

Roskapihti metallikahvalla
4 5

43,50 48,90  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

Erittäin laadukas ja kevyt roskapihti monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Tukeva varsiosa, vaijerivetoisuus ja laadukas pihtiosa tekee roskien keruusta helppoa ja mielyttävää. Roskapihtiä on saatavana neljää eri pituutta. Pituudet: 90 cm, 105 cm, 142 cm ja 230 cm. Tästä roskapihdistä on saatavana kahta erinlaista käsikahvaa, pistoolimallinen sekä metallikahvainen.

 

Poista

Tuotteesta

Roskapihdeillä noukkii näppärästi roskat maasta selkää rasittamatta. Pihdeillä saa myös helposti kevyet tavarat nostettua itselle paikoista jonne ei itse yllä.

Ergonomisesti suunniteltu roskapihti metallikahvalla, jossa on erittäin tarkka pihtiosa. Tarkan tartuntaosan ansiosta kaiken kokoisten roskien keruu on helppoa. Jopa tupakan tumpit on helposti kerättävissä tällä pihdillä. Litran juomapullon poiminta onnistuu hyvin aukeavan suuosan ansiosta. Vankka rakenne helpottaa painavien roskien keruuta. Varsi ei taivu. Tässä pidissä pihtiosassa on muovisuojus jättää vapaaksi pihtiosan pään, joka mahdollistaa erittäin tarkan poiminnan. 

Roskapihti metallikahvalla on saatavana 90 cm ja 105 cm pituisena. 

Ominaisuudet

N

Erittäin kestävä

N

Tarkka työskentely

N

Saatavana eri pituuksia

Ominaisuudet

Paino 1 kg
Mitat 90 × 8 × 8 cm
Varrenpituus

105 cm, 142 cm, 230 cm, 90 cm

Kahvan malli

Metallikahva, Pistoolikahva