Liquid Shield Pinnoite 500ml

Suojaava, likaa ja vettä hylkivä pinnoite suojaa kaikkia auton ulkopintoja. Sopii käytettäväksi maali-, muovi-, lasi-, metalli ja kumipinnoille. Pinnoite jättää erittäin liukkaan ja kiiltävän pinnan.

29,90  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

Suojaava, likaa ja vettä hylkivä pinnoite suojaa kaikkia auton ulkopintoja. Sopii käytettäväksi maali-, muovi-, lasi-, metalli ja kumipinnoille. Pinnoite jättää erittäin liukkaan ja kiiltävän pinnan. Yhdellä spray-pullolla käsittelet kauttaaltaan jopa 10 autoa. Käsittelyyn kuluu aikaa noin 10min. ja pinnoite kestää toistakymmentä pesua. Liquid Shield on saavuttanut suuren suosion ammattikäyttäjien keskuudessa, sillä tuote on nopea ja helppo käyttää. Liquid Shield on edullinen ja laadukas pinnoite.

  • Pese ja kuivaa auto (pieni määrä vesipisaroita pinnalla ei haittaa pinnoitusta).
  • Suihkuta tuotetta muutamaan kohtaan noin 0,5 neliömetrin alueelle kerrallaan. Levitä mikrokuituliinalla tuote tasaisesti koko käsiteltävälle alueelle ja pyyhi kuivalla mikrokuituliinalla, kunnes pinta on kiiltävä.
  • Älä pinnoita paahtavan auringon alla.
  • Älä anna tuotteen kuivua pinnalle kuten perinteisessä vahauksessa – vaan suihkuta, levitä ja pyyhi odottamatta pitkään työvaiheiden välissä.
  • Voit käsitellä maalipinnan, ikkunat, tiivisteet, kromatut pinnat, ovenvälit ja maalaamattomat muoviosat.