Liquid Shield Pinnoite 500ml

Liquid Shield Pinnoite 500ml
4 5

29,90  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

Suojaava, likaa ja vettä hylkivä pinnoite suojaa kaikkia auton ulkopintoja. Sopii käytettäväksi maali-, muovi-, lasi-, metalli ja kumipinnoille. Pinnoite jättää erittäin liukkaan ja kiiltävän pinnan.

Tuotteesta

Suojaava, likaa ja vettä hylkivä pinnoite suojaa kaikkia auton ulkopintoja. Sopii käytettäväksi maali-, muovi-, lasi-, metalli ja kumipinnoille. Pinnoite jättää erittäin liukkaan ja kiiltävän pinnan. Yhdellä spray-pullolla käsittelet jopa 10 autoa kauttaaltaan. Käsittelyyn kuluu aikaa noin 10min ja pinnoite kestää toistakymmentä pesua. Tuote on saavuttanut suuren suosion ammattikäyttäjien keskuudessa, sillä tuote on nopea käyttää, edullinen ja toimii niin kuin luvataan!

KÄYTTÖOHJEET

  • Pese ja kuivaa auto (pieni määrä vesipisaroita pinnalla ei haittaa pinnoitusta).
  • Suihkuta tuotetta muutamaan kohtaan noin 0,5 neliömetrin alueelle kerrallaan. Levitä mikrokuituliinalla tuote tasaisesti koko käsiteltävälle alueelle ja pyyhi kuivalla mikrokuituliinalla, kunnes pinta on kiiltävä.
  • Älä pinnoita paahtavan auringon alla.
  • Älä anna tuotteen kuivua pinnalle kuten perinteisessä vahauksessa – vaan suihkuta, levitä ja pyyhi odottamatta pitkään työvaiheiden välissä.
  • Voit käsitellä maalipinnan, ikkunat, tiivisteet, kromatut pinnat, ovenvälit ja maalaamattomat muoviosat.

Ominaisuudet

N

Suojaava, likaa ja vettä hylkivä pinnoite

N

Suojaa kaikkia auton ulkopintoja

N

Yhdellä spray-pullolla käsittelet jopa 10 autoa kauttaaltaan

N

Käsittelyyn kuluu aikaa noin 10min

Lisätiedot

Paino 2 kg

Saatat kiinnostua myös myös näistä