Grease Buster viemärinavausneste

Grease Buster viemärinavausneste
4 5

19,90 859,20  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

Grease Buster on erittäin tehokas viemärinavausneste, joka poistaa mm. rasvan, hiukset, öljyt viemäristä. Lisäksi Grease Buster tappaa bakteerit viemäristä. Tuote pesee viemärin reunat puhtaiksi saostumista, levästä ja sammaleesta, samalla kun se avaa tukkeutuneet viemärit. Grease Buster on kehitetty ammattikäyttöön, mutta soveltuu käytettäväksi myös kotitalouksissa.

Poista

Tuotteesta

Grease Buster on huomattavasti vettä raskaampaa (1.7 kg /ltr), minkä johdosta avausaine kulkeutuu hyvin putkistossa tukokseen saakka vaikka tukos olisikin pidemmällä putkistossa on. Tuote ei vahingoita teräs- eikä kromipintoja.

Käyttöohje:

Kevyt tukos: Kaada 1 dl Grease Buster aukaisuainetta tukokseen ja heti perään 2 dl kuumaa vettä. Anna vaikuttaa noin 30 minuuttia, jonka jälkeen huuhtele kuumalla vedellä.

Suuri tukos: Kaada 3-5 dl Grease Buster aukaisuainetta tukkeutuneeseen viemäriin ja heti perään noin 5-10 dl kuumaa vettä. Anna vaikuttaa noin 30 minuuttia. Huuhtele kuumalla vedellä. Huom! Ei saa käyttää alumiiniin, sinkkiin, tai niitä sisältäville metalleille.

Tarvittaessa: Silloin kun tukos uusiutuu useasti, käytä Drain Opener auklaisuainetta ennaltaehkäisemään tukoksen muodostuminen. tällöin kaada esim. kerran viikossa 1 dl ainetta viemäriin ja anna vaikuttaa.

Ominaisuudet

N

Erittäin tehokas

N

Nestemäinen

N

Avaa pitkällä olevan tukoksen

N

Hajuton