Uniikkia pintaa!

Yrityksemme maahantuo italialaisia Venezia Stucco pinnoitteita, joilla loihdit yleellisiä ja koristeellisia sisä- ja ulkotilapinnotuksia. Venezia Stucco pinnoitteiden korkea laatutaso varmistetaan tehtaalla ammattitaitoisen teknisen henkilöstön tiukan valvonnan alaisena ja tuotteet testataan tarkasti ennen markkinoille tuomista. Nykyaikaisen teknologian ja luonnonmukaisten tuotteiden avulla tuotteet omaavat erinomaiset tekniset ominaisuudet, kuten täydellisen tartunnan ja pitkäkestoinen kestävyyden eri olosuhteisiin.

Stucco-pinnoitteilla pysyt loihtimaan esteettisesti uniikkia, eheää ja saumatonta pintaa. Käsityönä tehdyt pinnat pystytään mukauttamaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tuote, väri ja käsittelytapa vaikuttavat merkittävästi pinnan lopputulokseen ja ulkonäköön. Pinnoittamalla saavutat uuden veroisen ja ylellisen ulkonäön kustannustehokkaasti ja lisäät samalla pinnan teknistä käyttöikää vuosilla.

Tuotevalikoimamme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pintoja eri käyttötarkoituksiin. Autamme mielellämme oikeiden tuotteiden löytämisessä!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.