Kirkkaasti huipulla!

Ledlenserit ovat antaneet valoa suomalaisten harrastuksiin ja työhön luotettavasti jo vuosien ajan. Mahtava valikoima kattaa vaihtoehdot tasku- ja otsalampuista aina työvaloihin ja retkeilijän lyhtyihin saakka. Valovoimaa kotiin, harrastuksiin ja vaativaan ammattikäyttöön! Ledlenserin ilmiömäinen optiikka takaa uskomattoman tasaisen valokeilan ilman häiritseviä varjostumia, ja tehokkaat ledit pitävät huolen siitä, että valovoimaa riittää aina kun sitä tarvitaan. Huippumallien valo-ohjelmat taas tarjoavat luotettavuutta erikoistilanteisiin. Jopa 7 vuoden takuu tekee Ledlenseristä luotettavan valinnan, jokaiseen valaisutarpeeseen. K6R Safety on paitsi näppärä minivalaisin, myös henkilökohtainen turvahälytin.

Jotta Ledlenserisi palvelisi sinua mahdollisimman pitkään, on niille saatavana laaja valikoima lisävarusteita ja varaosia. Tietenkin myös akut ja laturit sekä vyökotelot ovat saatavilla myös erikseen. Otsalampun valintaoppaasta löydät vinkit sopivan Ledlenser - otsavalaisimen löytämiseksi!

ALS -sarjan työvalaisimet ovat erittäin laadukkaita, tehokkaita ja ladattavia työkaluja kaikenlaiseen valontarpeeseen. Laaja valaisinvalikoima sekä valaisimien toiminnallisuus tarjoavat parasta laatua.  Voit ladata ALS -sarjan hinnasto ja esitteen alla olevasta linkistä.