Democol Oy RHV-Tukku

 

Democol Oy RHV-Tukku on erikoistunut asfaltinpaikkaus-, korjaus- ja pinnoitustuotteiden maahantuontiin ja myyntiin. Maahantuomme IKO Groupin asfaltinpaikkaus- ja pinnoitustuotteita. Lisäksi palvelemme laajasti kiinteistöhuollon parissa työskenteleviä asiakkaitamme. Valikoimassamme on tarkkaan valitut, laadukkaat kiinteistöhuoltotuotteet ja tarvikkeet. Laaja yhteistyöverkosto niin Suomessa kun euroopassa, takaa tuotteiden huippulaadun ja ison valikoiman.

Democol Oy RHV-Tukku on palvellut asiakkaita jo vuodesta 2004 alkaen. Toiminta-alueenamme on koko Suomi.  Luotettava kumppanuus asiakkaidemme kanssa on meille tärkeää. Nopea, laadukas ja asiantunteva palvelu, yhdistettynä alan kärkituotteisiin on vahvuutemme!

Lisäksi pyrimme panostamaan ekologisuuteen ja huippulaatuun tuotteidemme osalta. Luonnonmukaisuus ja uusiutuva energia, ovat meille tärkeitä.  Valikoimastamme löytyykin jo paljon vihreän linjan tuotteita. Panostamme tähän edelleen, tämä on meille tärkeää!

Myymälämme palvelee Raisiossa osoitteessa Tuotekatu 7. Tervetuloa kaupoille!

Verkkokaupassa voit tehdä ostoksia vuorokauden ympäri.

Yritysasiakkaat, asunto- ja kiinteistöyhtiöt voivat avata meillä laskutustilin. Maksuvälineinä käyvät myös maksukortit ja käteinen.