Silloin kun esimerkiksi ulko-ovet tai keittiön kaapistot ovat vanhoja ja ulkoasultaan heikossa kunnossa, yhtiöissä usein mietitään uusien ovien vaihtoa vanhojen ovien tilalle. Vaihto on usein työläs ja kallis projekti. Uusiminen on turhaa silloin kun ovet ovat hyväkuntoiset. Pinnoituksella saavutetaan hieno lopputulos monille materiaaleille.

Ulko-ovien pinnoitus on helppo, loistava ja taloudellinen vaihtoehto ovien uusimiselle. Pinnoituksen hyötyjä on mm. ovien mekaanisen keston kasvu verrattuna uusien ovien pintaan. Pinnoite on erittäin vahva ja mekaanisesti kestävä ja naarmuuntumaton.

Tuote on Nanohybridipinnoite. Työn jälkeen lika ei tartu materiaaleihin kiinni. Pinta on myös suojassa auringon haitallisilta säteiltä, jotka haalistuttavat pintoja nopeasti. UV-säteiden vaikutus uusille materiaaleille alkaa tutkimusten mukaan kolmessa tunnissa.

Pinnoitus on menetelmänä helppo toteuttaa useimmille materiaaleille. Työvaiheet eivät häiritse asumista. Kokonaisuudessa työaika on noin 1-1,5 tuntia. Kuivumisaika 4-8 tuntia. Ovet ovat käytettävissä noin kahden tunnin kuluttua pinnoituksesta.

Työ edellytyksenä on että pinnat ovat ehjät ja puhtaat irtoavasta liasta. Urakkaamme sisältyy pesu, puhdistus ja suojaus. Pääsääntöisesti uutta pohjamaalausta ei tarvita. Uudelleen maalaus tulee kysymykseen silloin, kun materiaalien pinta on rikki ja maali hilseilee.

Pinnoitusmenetelmä on uusinta teknologiaa pinnoitusten saralla. Työtakuu pinnoille on viisi vuotta. Materiaalitakuu 10 vuotta.

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan yhden asiakaskohteemme projektiin. Taloyhtiössä pinnoitettiin 17 ulko-ovea. Työaika oli kolme työpäivää.

https://youtu.be/v8_q9rQWuRc

Pinnoituspalveluistamme lisää
https://www.rhv.fi/palvelut/pinnoituspalvelut/