VENEZIANO MEDIUM 24KG

Veneziano Medium luovat luonnollisen ja korkealaatuisen kiillotetun koristelun, joka muistuttaa Marmorinon muinaista perinnettä, jota käytettiin Venetsian palatsien ulko- ja sisäseinissä.

115,50  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

Veneziano Medium luovat luonnollisen ja korkealaatuisen kiillotetun koristelun, joka muistuttaa Marmorinon muinaista perinnettä, jota käytettiin Venetsian palatsien ulko- ja sisäseinissä. Venezia Stucco -materiaalin valmistuksessa kiinnitetään suurta huomiota materiaalien laatuun, levityksen helppouteen ja räätälöityyn värikäsittelyjärjestelmään. Lisäaineiden valikoima mahdollistaa tuotteiden ominaisuuksien muokkaamisen ja pinnan esteettisen ilmeen monipuolistamisen.

KÄYTTÖOHJE:

1. Valmistele seinät käyttämällä meidän Quartz Primeria (kuiva-aines, puu tai mikä tahansa sileä pinta) tai Normal Primeria (karkea pinta tai kalkkilaastipohja). Näitä voidaan levittää telalla tai siveltimellä.

2. Levitä 2–3 kerrosta Veneziano Mediumia yhden kuivan saman materiaalin peruskäsittelyn päälle (tämä kerros tekee seinästä suoran, mutta ilman kiiltoa), käyttäen noin 1 kg/m² , riippuen pohjan ominaisuuksista.