VENEZIA STUCCO TADELAKT 16KG

Tadelakt on luonnollinen mineraalikalkkipohjainen seinäpäällyste, jolla saavutat näyttävän ja koristeellisen viimeistelyn sisä- ja ulkopinnoille. Tuotteen koostumuksen ja pintakäsittelyn johdosta pinnasta tulee täysin vedenpitävä, jonka vuoksi Tadelakt-pinnoite on suosittu tuote mm. kylpyhuoneissa ja muissa märkätiloissa. Tadelakt-pinnoitteella saavutettava pinta on helposti puhdistettavissa.

104,00  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

Tadelakt on luonnollinen mineraalikalkkipohjainen seinäpäällyste, joka saavutat näyttävän ja koristeellisen viimeistelyn sisä- ja ulkopinnoille. Tuotteen koostumuksen ja pintakäsittelyn johdosta pinnasta tulee täysin vedenpitävä, jonka vuoksi Tadelakt-pinnoite on suosittu tuote mm. kylpyhuoneissa ja muissa märkätiloissa. Tadelakt-pinnoitteella saavutettava pinta on helposti puhdistettavissa. 

Tuotteen perussävy on valkoinen, mutta sävyä voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Asennus: Seinien esikäsittely Quartz Primer -pohjamaalilla (kipsilevy, puu tai mikä tahansa sileä pinta) tai Normaalipohjamaalilla (karkea pinta tai kalkkipohjainen rappaus). Tuote voidaan levittää telalla tai siveltimellä. Levitä täysin kuivalle Tadelakt-pohjamaalille yksi tai kaksi märkä-märälle kerrosta teräslastalla.

Suojaus: Suojaa Marseille-saippualla, Tadelakt-saippualla, luonnonvahalla ja vedenpitävällä aineella.