Tinascoat asfaltinpaikkausmassa 25 kg astia, 40 kpl/1000kg

Tinascoat asfaltinpaikkausmassa (25 kg astia) on erittäin laadukas, runsaasti sideaineita sisältävä asfaltinkorjausmassa erilaisten asfalttialueiden korjaukseen. Tinascoat asfaltinpaikkausmassa asennetaan ilman lämmitystä. Pienet paikkaukset asfaltissa ja betonissa hoituvat äärettömän helposti ja nopeasti. Tinascoatilla tehty asfaltinpaikkaus on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Tinascoat on valmis tuote käytettäväksi kaikissa sääolosuhteissa. Tinascoat on yksi parhaista, ilman lämmitystä asennettavista, bitumipohjaisista asfaltinpaikkausmenetelmistä.

Hinta on lavahinta (40 astiaa = 1000 kg).

756,00  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

Tinascoat pakkauskoko 25 kg.

Tinascoat-asfaltinpaikkausmassa sopii käytettäväksi sekä asfaltti-betonireikien nopeaan korjaukseen. Tinascoat-asfaltinpaikkausmassaa voi käyttää ympäri vuoden kaikissa sääolosuhteissa.

Tinascoat tuotteen raekoko on 0/5 mm.

Käyttökohteita mm.: katu- ja piha-alueet, jalkakäytävät, sillat ja pysäköintialueet, kivetyksen ja asfaltin välisten saumojen, asfaltin näyteporausreikien, painumien yms. pysyvään korjaukseen.

Tinascoat- asfaltinpaikkausmassa koostuu valikoidusta kiviaineesta sekä lisäaineita sisältävästä bitumista, jonka ansiosta asennettu materiaali pysyy lujasti reiässä. Tinascoatilla paikattu kohde on vahva sekä kulutuksen- ja suolankestävä. Materiaalin  kerrosjoustavuus takaa asfalttipinnan kestävyyden. Massa kestää kemikaaleja, mutta reagoi orgaanisten liuottimien kanssa. Massa ei tartu ajoneuvojen renkaisiin.

 

Tuotekuvaus:

Tinascoat asfaltinpaikkausmassan ainutlaatuinen sideainekoostumus muodostaa notkean ja helposti työstettävän massan, joka soveltuu erityisen hyvin tavallisten pintavaurioiden paikkaamisen lisäksi myös ajoliuskojen ja kynnysten korjaukseen ja asennukseen.

Paikkattu kohde voidaan avata liikenteelle heti. Lopullinen kuivuminen tapahtuu lisäaineiden haihduttua. Asennuksessa ei tarvita mitään erikoistyökaluja tai koneita.

Asennuskerros 1 – 5 cm (max 5 cm).

Asennussyvyyden ollessa syvempi, suositellaan paikattavan tai korjattavan kohteen pohjalle esim. soraa.

1. Praimeroi tarvittaessa paikattavan kohteen reunat (Tinascoat primer aerosol)

2. jos kyseessä on painauma, praimeroi koko korjattava painauma-alue

3. Asenna tarvittaessa soraa paikattavan reiän pohjalle

4. Annostele Tinascoat paikkausmassa

5. Tiivistä hyvin tärylätkällä, käsitäryttimellä tai aja vaikka autolla tuoreen massan yli tiiviyden varmistamiseksi.

6. Paikkaus on valmis ja kohteen voi avata liikenteelle