Työvalaisin etäisyysmittari

ALS-sarjan Laser Range Finder (RFL251R) on laadukas työvalaisin ja etäisyysmittari samassa, kätevän kokoisessa paketissa. Laser Range Finder on pienikokoinen ja jämäkkä, hienosti muotoiltu työkalu ammatti- ja harrastekäyttäjille. COB LED takaa loistavan, kolmisäätöisen valotehon. RLF251R  on monikäyttöinen ladattava tuote, jossa on kahden vuoden takuu.

84,15  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

Laser Range Finder RLF251R työvalaisin on yhdistelmätuote. Laadukas etäisyysmittari mittaa aina 60 metriin asti +/- 2mm tarkkuudella. Etäisyysmittarissa on kolme muistipaikkaa. Etäisyysmittarin mittaustulosta voi vaihtaa niin, että se mittaa metrejä (m) tai jalkoja (ft). Lisäksi mittaustuloksen voi säätää laskemaan mittarin etu- tai takapisteestä.

RFL251R on myös erittäin laadukas COB LED valaisin. Valaisimessa on kolme valon tehoaluetta (Top 120lm – Etuosan COB LED 250-125lm). Valaisimessa on fluorisoiva näyttö, joka heijastaa pimeässä. Tämä helpottaa valaisimen löytymistä pimeässä tilassa tai kuljetuskalustossa. Valaisin alkaa vilkkua ilmoittaakseen akkutehon vähenemisestä. RFL251R valaisimessa on kolme muistipaikkaa eri valotehoille. Tämä helpottaa oikean valotehon käyttämistä eri kohteissa.

 

  • Käyttöaika valaisimessa: 4/2/2.5h valotehosta riippuen
  • Latausaika: 2.5h
  • Pakkauksessa mukana latauskaapeli
  • Mittaa 2mm tarkkuudella

Tuotteella on kahden vuoden takuu