Potmix Asphalt Mastic

Potmix Asphalt Mastic
4 5

44,00  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

Potmix® Asphalt Mastic käytetään pysyviin ja kestäviin asfaltinkorjauksiin päällystevaurioissa ja pienempien pintojen asfaltoinnissa. Tämä asfaltti sisältää patentoituja granulaatteja ja tuote täyttää EU 13108-6 asfalttimateriaalin normit. Asphalt Mastic antaa kulutusta kestävän ja pitkäikäisen pinnan. Korjattu pinta on avattavissa liikenteelle 15-30 minuutissa. Tuote lämmitetään käsipolttimella tai bitumikeittimellä.

Tuotteesta

Potmix Asphalt Mastic on lämmitettävä asfaltinpaikkausmassa pysyviin paikkauksiin. Potmix Asphalt Mastic on erittäin vahva ja kestävä asfaltinpaikkausmassa. Kovuudeltaan ja vahvuudeltaan Asphalt Mastic vastaa valuuasfaltintasoa. Korjattu kohde on erittäin nopeasti avattavissa liikenteelle.  Tuotteella voidaan tehdä paikkaustoimenpiteitä myös talviolosuhteissa.

Käyttöohje: Vauriokohta harjataan puhtaaksi irtoavasta materiaalista. Yli 2,5 cm syvät vauriot tulee tehdä/rakentaa kerroksittain, 2,5 cm kerrallaan. Asennus Bitumikeittimellä: Lämmitä materiaali lämmityspannussa ja asenna reikään. Pinnan liukkauden estämiseksi, laita hiekkaa massan päälle ja tiivistä paikka huolellisesti. Asennus käsipolttimella: Lämmitä kohde käsipolttimella niin, että vanha asfaltti alkaa pehmetä. Lisää Asphalt Mastic kohteeseen ja lämmitä. Laita hiekkaa bitumin päälle ja tiivistä huolellisesti.

Ominaisuudet

N

Lämmitettävä asennettaessa

N

Erittäin kestävä ja kova paikkaustulos

N

Voidaan käyttää myös talviolosuhteissa

N

Tuote täyttää EU 13108-6 asfalttimateriaalin normit

Lisätiedot

Paino 15 kg
Mitat 35 × 35 × 50 cm