Potmix® Asphalt Crack Filler

Potmix® Asphalt Crack Filler
4 5

32,00  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

Potmix® Asphalt Crack Filler sopii hyvin enintään 2 cm leveiden asfaltti- ja betonihalkeamien täyttämiseen. Tuote tunnetaan hyvästä joustosta ja pysyvästä plastisuudesta. Kestää erinomaisesti äärimmäisiä lämpötiloja, ikääntymistä ja sään vaihteluita. Erittäin hyvä kiinnittyvyys asfalttiin ja muihin kiinteisiin rakennusmateriaaleihin, mutta ei tartu renkaisiin ym. Kovettumisaika täyteen kovuuteen 25°C:n lämpötilassa on noin tunti, mutta voidaan tiivistää/ hiekoittaa, jolloin liikenne voidaan sallia 15 minuutin kuluttua.

Tuotteesta

Potmix Crack Filler on kaksikomponenttinen saumausmassa asfaltti- ja betonipintoihin. Potmix Crack Filler on patruunassa, jonka päähän asetetaan pakkauksessa mukana oleva sekoittaja. Patruunaa voidaan käyttää normaalilla puristimella.

Asennusolosuhteet:

Asfalttipinnan lämpötilan tulee olla yli 5°C tai sen tulee olla esilämmitetty ja kuiva. Tuotteen optimaalinen käyttölämpötila on 5–30°C, sään on oltava poutainen. Ennen käyttöä, tuotteen on oltava >15°C optimaalisen komponenttien sekoituksena. Korjattavan halkeaman tulee olla puhdas, kuiva, eikä siinä saa olla irtomateriaalia.

  1. Kulutus: patruuna noin 3–4 m, sauman ollessa 1*1 cm.
  2. Puhdistaminen: Käytä Potmix® Asphalt Cleaner – tuotetta tai kasviöljyä työvälineiden puhdistamisen.
  3. Säilytys: Tuote tulee säilyttää sisätiloissa, kuivassa paikassa ja suojattuna kylmältä.
  4. Vaaralauseke: Tuote ei sisällä liuotinaineita, eikä sitä luokitella vaaralliseksi aineeksi.

 

Ominaisuudet

N

Erittäin kestävä korjaus

N

Nopea ja helppo käyttää

N

Ihanteellinen pakkauskoko pienemmille korjauksille

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 5 × 5 × 25 cm