Petzl Strato Vent Hi-Wiz kypärä

Petzl Strato Vent Hi-Wiz kypärä
4 5

149,90  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

Petzl Strato Vent Hi-Wiz on erittäin kevyt hi-viz huomiovärinen, tuuletettu suojakypärä työkäyttöön. Varustettu valmiiksi myös kaikkiin suuntiin näkyvillä heijastimilla sekä pimeässä hohtavilla otsavalaisinklipseillä, jotta käyttäjän havaitseminen pimeässä ja huonoissa olosuhteissa olisi helpompaa ja työskentely turvallisempaa. Saatavana Värit: heijastava keltainen ja heijastava oranssi

Värivalikoima löytyy Lisätiedot välilehdeltä

Poista

Tuotteesta

Petzl Strato Vent Hi-Wiz on suositeltava malli teollisuuskäyttöön, rakennusalalle, pelastuskäyttöön jne. Kypärään voidaan pikakiinnittää uudenmallinen Petzl Vizir silmiensuojain, Protector visiirisuojus, Vizen kokokasvosuojain tai Vizen Mesh verkkovisiiri niiden toimitukseen sisältyvillä EasyClip pikakiinnitysnastoilla, jotka vaihdetaan kypärän sivuilla olevien mustien palojen tilalle. 

Petzl Strato Vent Hi-Wiz kypärässä on edessä ja takana identtiset kiinnityskolot esim. otsavalaisimen pikakiinnityslevylle tai henkilökorttikotelolle. Sivuilla kiinnityslovet kuulosuojaimille. Yhteensopiva yleisimpien kypäräkiinnitteisten kuulosuojainten (mm. Sordin) kanssa.

Takana kiinnityspisteet niskasuojukselle. Sivuilla integroidut kiinnikkeet otsavalaisimen kiinnittämiseksi otsapannalla. Flip&Fit sisärakenne taittuu suojaan kypärän sisään kuljetuksen ajaksi ja on helppo taittaa esiin. 

Leukahihnassa Dual-valitsin: Käyttäjä voi määrittää EN12492 mukaisen asetuksen kun liikutaan putoamisvaarallisissa olosuhteissa (leukahihna pysyy kiinni 50 daN(kg) nykäisystä), tai EN397 standardin mukaisen asetuksen kun liikutaan tasamaalla (leukahihna aukeaa 25 daN(kg) nykäisystä.  

Petzl Strato Vent Hi-Wiz kypärässä on 4-pisteinen hihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa, ja tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden. CenterFit säätöjärjestelmän (53-63 cm) ansiosta kypärä on aina keskitetty oikein ja istuu erittäin hyvin.  

Strato kypärät tarjoavat hyvän yhteensopivuuden muiden suojainten kanssa. Suositeltava valinta esim. puolinaamarimallisten GVS Elipse hengityssuojainten ja Bollé Safety silmiensuojainten kanssa käytettäväksi. 

Testattu suojaamaan päätä seuraavien testimenetelmien mukaisesti: 
EN397 standardin pakolliset vaatimukset: 
EN397 standardin vapaaehtoiset vaatimukset: 

Ominaisuudet

N

Maksimielinikä 10 vuotta, mistä johtuen ympäristöjätettä syntyy yli 77 % vähemmän normaalikypärään verrattuna.

N

Paino: 425 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

N

Varustettu valmiiksi myös kaikkiin suuntiin näkyvillä heijastimilla

N

Erittäin suurikokoiset ja tehokkaat ei-suljettavat tuuletusaukot

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 35 × 35 × 20 cm
Värivalikoima

Heijastava keltainen, Keltainen, Musta, Oranssi, Punainen, Sininen, Valkoinen, Vihreä

Lisää samankaltaisia