Petzl Vertex Best – työkypärä

Petzl Vertex Best – työkypärä
4 5

86,21 104,75  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

Vertex Best Hi-viz on ergonominen umpimallinen huomiovärinen suojakypärä työkäyttöön. Vertex Best Hi-Viz on varustettu valmiiksi myös kaikkiin suuntiin näkyvillä heijastimilla sekä pimeässä hohtavilla otsavalaisinklipseillä, jotta käyttäjän havaitseminen pimeässä ja huonoissa olosuhteissa olisi helpompaa ja työskentely turvallisempaa.

Värivaihtoehdot löytyvät lisätiedot välilehdeltä

Poista

Tuotteesta

Vertex Best on rakenteeltaan ja lisävarusteyhteensopivuudeltaan uusi malli (alkaen 4-2019). Suunniteltu monipuolisiin käyttötarpeisiin sekä putoamisvaarallisissa olosuhteissa, että tasamaalla työskentelyyn. Suositeltava malli esim. teollisuuskäyttöön sekä sähkö- ja energia-alalle.  

Toimitukseen sisältyy EasyClip pikakiinnitysnastat, joihin uudenmallisen Petzl Vizir silmiensuojaimen, Protector visiirisuojuksen, Vizen kokokasvosuojaimen, Vizen Mesh verkkovisiirin tai Bollé Safety sähköhitsausmaskit voi kiinnittää ja irrottaa nappeja painamalla. Sivuilla on kiinnityslovet kuulosuojaimille.

Vertex Best on yhteensopiva yleisimpien kypäräkiinnitteisten kuulosuojainten (mm. Sordin) kanssa. Edessä ja takana on identtiset kiinnityskolot esim. otsavalaisimen pikakiinnityslevylle tai henkilökorttikotelolle. Sivuilla integroidut kiinnikkeet otsavalaisimen kiinnittämiseksi otsapannalla. Takana kiinnityspisteet niskasuojukselle. 

Leukahihnassa Dual-valitsin: Käyttäjä voi määrittää EN12492 mukaisen asetuksen kun liikutaan putoamisvaarallisissa olosuhteissa (leukahihna pysyy kiinni 50 daN(kg) nykäisystä), tai EN397 standardin mukaisen asetuksen kun liikutaan tasamaalla (leukahihna aukeaa 25 daN(kg) nykäisystä.  
6-pisteinen hihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa ja tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden. CenterFit säätöjärjestelmän (53-63 cm) ansiosta kypärä on aina keskitetty oikein ja istuu erittäin hyvin. Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä. Flip&Fit sisärakenne taittuu suojaan kypärän sisään kuljetuksen ajaksi ja on helppo taittaa esiin. Kypärässä ei ole työskentelyä haittaavaa, niskaa rasittavaa ja näkökenttää rajoittavaa lippaa, eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua.  

Vertex kypärät tarjoavat hyvän yhteensopivuuden muiden suojainten kanssa. Suositeltava valinta esim. puolinaamarimallisten GVS Elipse hengityssuojainten ja Bollé Safety silmiensuojainten kanssa käytettäväksi. 

Tuotteen Standardit löytyvät maahantuojan sivuilta www.vandernet.fi

 

Ominaisuudet

N

Maksimielinikä 10 vuotta, mistä johtuen ympäristöjätettä syntyy yli 77 % vähemmän normaalikypärään verrattuna

N

Paino: 495 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuott

N

Suositeltava malli esim. teollisuuskäyttöön sekä sähkö- ja energia-alalle.

N

Laaja värivalikoima

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 35 × 35 × 20 cm
Värivalikoima

Heijastava keltainen, Keltainen, Musta, Oranssi, Punainen, Sininen, Valkoinen, Vihreä

Lisää samankaltaisia