Petzl Strato työkypärä

Strato
4 5

129,90  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

Petzl Strato on erittäin kevyt umpimallinen suojakypärä työkäyttöön. Strato on matalaprofiilinen moderni malli, joka on suunniteltu monipuolisiin käyttötarpeisiin sekä putoamisvaarallisissa olosuhteissa että tasamaalla työskentelyyn. Suositeltava työkypärä teollisuuskäyttöön, rakennusalalle, pelastuskäyttöön jne.

Suojakypärään voidaan pikakiinnittää uudenmallinen Petzl Vizir silmiensuojain, Protector visiirisuojus, Vizen kokokasvosuojain tai Vizen Mesh verkkovisiiri

Värivaihtoehdot lueteltu lisätietoa välilehdellä

Poista

Tuotteesta

Strato on suositeltava työkypärä teollisuuskäyttöön, rakennusalalle, pelastuskäyttöön jne. Kypärään voidaan pikakiinnittää uudenmallinen Petzl Vizir silmiensuojain, Protector visiirisuojus, Vizen kokokasvosuojain tai Vizen Mesh verkkovisiiri niiden toimitukseen sisältyvillä EasyClip pikakiinnitysnastoilla, jotka vaihdetaan kypärän sivuilla olevien mustien palojen tilalle.

Kaikki Bollé Safety sähköhitsausmaskit saa vastaavasti kiinnitettyä lisävarusteena saatavilla adaptereilla. Irroittaminen tapahtuu työkaluvapaasti vain nappeja painamalla. 

Strato työkypärän edessä ja takana on identtiset kiinnityskolot esim. otsavalaisimen pikakiinnityslevylle tai henkilökorttikotelolle. Sivuilla on kiinnityslovet kuulosuojaimille. Strato on yhteensopiva yleisimpien kypäräkiinnitteisten kuulosuojainten (mm. Sordin) kanssa. Kypärän takana kiinnityspisteet niskasuojukselle.

Sivuilla integroidut kiinnikkeet otsavalaisimen kiinnittämiseksi otsapannalla. Flip&Fit sisärakenne taittuu suojaan kypärän sisään kuljetuksen ajaksi ja on helppo taittaa esiin. 

Leukahihnassa Dual-valitsin: Käyttäjä voi määrittää EN12492 mukaisen asetuksen kun liikutaan putoamisvaarallisissa olosuhteissa (leukahihna pysyy kiinni 50 daN(kg) nykäisystä), tai EN397 standardin mukaisen asetuksen kun liikutaan tasamaalla (leukahihna aukeaa 25 daN(kg) nykäisystä.  

Straton 4-pisteinen hihnasto pitää suojakypärän päässä vaikeissakin työasennoissa, ja tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden. CenterFit säätöjärjestelmän (53-63 cm) ansiosta kypärä on aina keskitetty oikein ja istuu erittäin hyvin. Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä.

Kypärässä ei ole työskentelyä haittaavaa, niskaa rasittavaa ja näkökenttää rajoittavaa lippaa, eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua.  

Strato kypärät tarjoavat hyvän yhteensopivuuden muiden suojainten kanssa. Suositeltava valinta esim. puolinaamarimallisten GVS Elipse hengityssuojainten ja Bollé Safety silmiensuojainten kanssa käytettäväksi.

Maksimielinikä 10 vuotta, mistä johtuen ympäristöjätettä syntyy yli 77 % vähemmän normaalikypärään verrattuna. Kuoren materiaali: ABS. Paino: 435 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE. ANSI/ISEA Z89.1-2014 Tyyppi 1 luokka E LT, EAC.   

Ominaisuudet

N

Erittäin kevyt umpimallinen suojakypärä työkäyttöön

N

Maksimielinikä 10 vuotta, mistä johtuen ympäristöjätettä syntyy yli 77 % vähemmän normaalikypärään verrattuna

N

Paino: 435 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta

N

Laaja värivalikoima

Lisätiedot

Paino 0.4 kg
Mitat 35 × 35 × 20 cm
Värivalikoima

Keltainen, Punainen, Valkoinen

Lisää samankaltaisia tuotteita