PASTELLONE FINE -HARTSIPINNOITE 16KG

Pastellone-pinnoitteella saavutat sileää, kestävää sekä esteettisesti koristeellista, saumatonta ja näyttävää pintaa. Tuote soveltuu käytettäväksi lattia- ja seinäpinnoilla.

113,00  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

Venezia Stucco -materiaalin valmistuksessa kiinnitetään suurta huomiota materiaalien laatuun, levityksen helppouteen ja räätälöityyn värikäsittelyjärjestelmään. Tuote on saatavilla valkoisena, mutta lisäaineiden valikoima mahdollistaa tuotteiden ominaisuuksien muokkaamisen ja marmorinon esteettisten ilmeen monipuolistamisen. Pastellone fine-pinnoite toimii yhteistyössä Pastellone Mediumin kanssa. Pastellone Fine asetetaan medium-pinnoitteen päälle viimeistelykerroksena.

Ominaisuudet: Pastellone koostuu valkoisen sementin, kalkin, valikoidun marmorin ja kvartsijauheiden seoksesta. Siinä käytetään myös erilaisia lisäaineita (alle 4 prosenttia). Materiaali kosteutetaan Pastellone-sidoksen avulla, joka koostuu akryylihartseista ja liuottimista.

Ohjeellinen kulutus: 1.1 k g per m²

Asennusohjeet:

1. Aloita levittämällä Primer Normal -tuotetta, joka tulee laimentaa 8 osaan vettä. Voit levittää sen telalla tai siveltimellä.

2. Seuraavaksi levitä yksi kerros Pastellone Medioa. Laimenna se käyttäen Binder for Pastellonea ja käytä noin 1,2 kg neliömetrillä. Voit levittää tämän kerroksen käyttäen lastaa.

3. Viimeisenä levitä kaksi kerrosta Pastellone Finea, myös laimennettuna Binder for Pastellone -tuotteella. Käytä noin 1,1 kg neliömetriä kohden kumpaankin kerrokseen ja levitä se lastalla.

Huolehdi, että noudatat näitä ohjeita huolellisesti halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.