OFF Loke Power Graffitinpoistoaine

OFF LOKE Power on geelimäinen ja monipuolinen graffitinpoistoaine koville ja huokoisille pinnoille. OFF LOKE Power on erittäin laajakirjoinen yleispuhdistusgeeli monien graffitimateriaalien ja töherrysten puhdistukseen ulko- ja sisätiloissa. Loke Power tehoaa hyvin myös vaikeasti poistettaville graffiteille.

Poistaa tehokkaasti pinnoilta useimmat tussijäljet, aerosolimaalit ja jopa tectyylin. Tuote on valmistettu ammattikäyttöön.

Pakkauskoot: 10 l ja 25 l

247,55 604,50  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

Loke Power on tehokas graffitien poistaja.  Loke Power on huokoisille pinnoille tarkoitettu pesuaine graffiteille, joita on vaikea poistaa. Loke Power toimii erittäin hyvin myös junien puhdistuksessa. 

pH: 13
Kulutus: 0,1-0,3 litraa/m²

Kovat pinnat:

Levitä tuote rievulla tai harjalla koville (ei-huokoisille) pinnoille. Pyyhi / käsittele graffitia sienellä tai harjalla, kunnes se on liuennut; pyyhi liuennut graffiti pois puhtaalla rievulla tai huuhtele vedellä jos mahdollista.

Huokoiset pinnat:

Huokoisille pinnoille tuote levitetään telalla tai harjalla. Anna tuotteen vaikuttaa 10-30 minuuttia tai niin kauan kuin tarvitaan. Huuhtele pois liuennut graffiti ja säädä paine ja lämpötila pinnan luonteen mukaan. Normaalisti huuhdellaan 90 ° C vedellä, paineeen ollessa 90-150 bar.

Lasipinnat:

Levitä OFF Loke Power liinalla tai harjalla ja käytä mekaaniikkaa (hankausta). Huuhtele välittömästi levityksen jälkeen vedellä tai Puhtaalla liinalla. ikkunalla puhtaampaa.