Ledlenser W1R Work työvalo

28,15  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

Pienikokoinen, tehokas, ja monipuolinen: Ledlenser W1R Work on kätevä, pieni työvalo ammattilaisille ja kotinikkareille. Se voidaan helposti ja nopeasti kiinnittää mihin tahansa näppärällä klipsipidikkeellä tai sisäänrakennetulla magneetilla, esimerkiksi työvaatteisiin, lippalakkiin tai metallipintoihin. Ledlenserin taattu laatu tarjoaa tarkan valaistuksen kahdella eri kirkkausasteella. Valaisimen 360° kääntyvä nivel ja kääntyvä lampun pää takaavat että W1R Work klipsivalo tarjoaa valoa juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Pienestä koostaan huolimatta W1R Work on jämerä ja uskottava työvalaisin.

 • Integroitu akku voidaan ladata nopeasti ja helposti USB-C:n kautta. Flicker-Free teknologian ansiosta LED-valaisinta on turvallista käyttää esimerkiksi suurten tuuletinten läheisyydessä, koska valo on tasainen ja sen värähtelytaajuus poikkeaa nopeasti pyörivien laitteiden pyörimisnopeudesta. Näin ollen valaistaessa
  havaitaan onko laite päällä vai ei. Tämä ominaisuus parantaa työturvallisuutta ja on lisäksi miellyttävä silmille. Muita tärkeitä W1R Work valaisimen ominaisuuksia ovat esimerkiksi kuvioitu pinta vahvaa pitoa varten, kätevä kuljetuslukko ja matalan akun varauksen varoitustoiminto. Valaisin on muotoiltu siten ettei se lähde vierimään kaltevillakaan pinnoilla.

  Tekniset tiedot

  Ladattava klipsityövalaisin
  Koko: 38 x 32 x 76 mm
  Paino akun kanssa: 61 g
  Akku: Li-on 3.7V 740 mAh
  Valoteho: 220 / 60 lm
  Paloaika: 1,5 h / 7 h
  Flicker Free ominaisuus
  Sisäänrakennettu magneetti
  CRI 70
  IP5

Lisätiedot

Paino 168 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 5 × 18 cm (senttimetri)