Zenith HI VIZ työkypärä

Zenith HI VIZ työkypärä
4 5

104,00  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

Kask Zenith HI VIZ on erittäin kevyt, vain 400 g painava umpimallinen työkypärä monipistehihnastolla, Zenith HI VIZ Työkypärä tehdasasennetuilla havaittavuutta parantavilla heijastintarroilla, sekä jälkihohteisilla otsavalaisinklipseillä.

Tuotteesta

Kask Zenith HI VIZ työkypärä tarjoaa erinomaisen istuvuuden, käyttömukavuuden ja helpon lisävarusteliitettävyyden tarjoava ergonominen malli, joka on suositeltava valinta myös sähkötöihin, ja jonka säätäminen onnistuu yhdellä kädellä. Takaosassa ulkopuolella valmiiksi asennettuna merkintätarra käyttäjän nimelle ja puhelinnumerolle.

Kask Zenith HI VIZ Työkypärä on suunniteltu teollisuuteen, rakennusalalle, sähkö- ja energia-alalle, jne.

Sisäosan kennorakenne tarjoaa huomattavasti hihnarakenteisia kypäriä paremmat iskunvaimennusominaisuudet, ja ilmakanavat kennon ja kuoren välissä parantavat käyttömukavuutta. Kypärään voidaan kiinnittää useita erilaisia silmien- ja kasvojensuojaimia. Integroidut poikkeuksellisen helppokäyttöiset fosforoivat kiinnikkeet otsavalaisimen kiinnittämiseksi otsapannalla. Taaemmissa kiinnikkeissä lisäura narulla varustettujen korvatulppien kuljettamiseksi helposti saatavilla ja käyttövalmiina. Sivuilla lovet kuppikuulosuojaimille.

Kask työkypärähihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa, ja tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden. Leuan alueella eco-nahkainen, hypoallergeeninen ja pestävä suojus, joka tarjoaa poikkeuksellista käyttömukavuutta, ja ehkäisee ihoärsytystä. Innovatiivinen Up & Down 2.0 takaosan rakenne, jonka ansiosta pääpanta muotoutuu niskan alueella täydellisesti pään muotojen mukaan. Niskassa käsineetkin kädessä käytettävä pikakiristys yhden käden sormien liikkeellä, sekä säätöpyörä. Soveltuu 53-63 cm pään ympärysmitalle, ja mitoitus säädettävissä lisäksi korkeuden ja niskaosan kulman osalta. Kypärässä ei ole työskentelyä haittaavaa, niskaa rasittavaa ja näkökenttää rajoittavaa lippaa, eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua. Leukahihnassa Ring To Hook -lenkki, jonka avulla kypärän voi kiinnittää työvaatetukseen tai varustereppuun, kun se ei ole päässä. Pehmusteet teknistä 3DRY materiaalia, joka siirtää tehokkaasti kosteutta tarjoten käyttömukavuutta

Ominaisuudet

N

Erittäin kevyt, paino vain 400 g

N

Suunniteltu teollisuuteen, rakennusalalle, sähkö- ja energia-alalle, jne.

N

Tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 20 × 30 × 15 cm