Ice OFF Liquid Jäänsulatusneste 20 L

Ice OFF Liquid jäänsulatusneste on käyttäjäystävällinen jäänsulatusneste. Ice OFF Liquid jäänsulatusaine on tehokas, nopea tuote liukkauden poistoon. Tuote soveltuu käytettäväksi mm. portaikkojen, lastauslaitureiden, piha- ja katualueiden jään sulatukseen. Jäänsulatusnesteen käyttö on helppoa tarkoitukseen soveltuvan sumuttimen avulla. Pakkauskoko 20 L.

Luonto- ja vesistöystävällinen kaliumformiaattipohjainen jäänsulatusliuos. pH 9-11 – Sulattaa jäätä sekä lunta nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti vahingoittamatta muovi-, puu-, betoni- tai maalipintoja. Sinkkipinnat saattavat tummua pidempiaikaisen käytön seurauksena. – Ennalta ehkäisee jään muodostumista. – Jälkivaikutus kestää pitkään. – Biologisesti hajoava. – Myrkytön ja palamaton. Ei vahingoita pohjavesiä. Biologisesti hajoava, ympäristömyötäinen tuote. Turvallinen kaikille pinnoille, ei ruostuta metallia eikä syövytä betonia.

Käyttökohteet: Tiet, sillat, katot, parkkialueet, portaat, laivat, erilaiset kulkuväylät, sillat, lastaussillat, lentokentät, portaat, ovien alaosat, ritilät, kuorma-autojen perälautanosturit jne. Sopii myös käytettäväksi kohteisiin, joihin jäänsulatusrae ei sovellu (esim. viemäreiden kannet, rännit jne.).

Suositellaan silmäsuojaimien ja suojakäsineiden käyttöä.

139,00  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)