Hengityssuojain FFP2 10 kpl

Hengityssuojain FFP2 10 kpl
4 5

35,00  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

FFP2-tason hengityssuojain tarjoaa tehokkaan ja luotettavan P2-luokan suojauksen muun muassa poraamisesta, maalaamisesta, lasivillasta, sementistä ja koneellisesta hionnasta syntyviin pölyyn ja hiukkasiin. Suojaus poraamisesta, maalaamisesta, lasivillasta, sementistä ja koneellisesta hionnasta syntyviin pölyyn ja hiukkasiin Uloshengitysventtiilin ansiosta lämmin ja kostea uloshengitysilma pääsee poistumaan helposti ulos suojaimesta eivätkä lämpö ja kosteus pääse kertymään suojaimen sisälle tai sumenna suojalasien pintaa. Suojaimen kupumallinen muoto, tukeva nenäpidike ja kaksi päänauhaa takaavat erinomaisen istuvuuden. Hengityssuojain on tukeva ja mukava käyttää. Suojain on kertakäyttöinen. Pakkauksessa 10 kpl hengityssuojaimia. Hengityssuojaimen kanssa yhdessä voidaan käyttää myös suojalaseja tai kuulosuojaimia

Tuotteesta

Korkealaatuinen hengityssuojain, joka suojaa covid-19-viruksen pisaratartuntaa vastaan. Hengityssuoja suojaa myös käyttäjäänsä levittämästä influenssaa eteenpäin. Tämän vuoksi tartunnan saaneita suositellaan myös käyttämään hengityssuojainta. Älykäs suunnittelu, jossa hengityssuoja painetaan kasvoja vasten nenän yläpuolelta, jotta se istuu lähellä ihoa ja suojaa parhaalla mahdollisella tavalla. Vedetään korvien yli ja suodattaa pois yli 95% partikkeleista.

Hengityssuojamme luokalla FFP2 KN95.  Tämä on eurooppalainen standardi, mikä tarkoittaa, että suojaimet on testattu hyväksytyssä riippumattomassa testi-instituutiossa Euroopassa. Kaikki testauslaitokset eivät sovellu tähän tarkoitukseen, sillä testausinstituution on oltava hyväksytty antamaan FFP2 sertifikaatti valmistajalle.

Ominaisuudet

N

FFP2-tason hengityssuojain

N

Uloshengitysventtiili

N

Nenäklipsi

N

Sopii käytettäväksi suojalasien ja silmälasien kanssa

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 20 × 20 × 20 cm