Mini-Exoset Viemärinavausaine

Mini-Exoset Viemärinavausaine
4 5

5,20 579,00  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

Mini Exoset – viemärinavausaine on tehokas ja helposti annosteltava aine tukkeutuneiden viemäreiden hoitoon. Pienen, kerta-annospakkauksen ansiosta Exoset on helppo kuljettaa mukana. Kerta-annospakkaus on myös turvallinen annostella. Kerta-annospakkaus poistaa liiallisen annostuksen mahdollisuuden. Pakkaus ohjaa tuotteen oikean annostelun.

Poista

Tuotteesta

Exocet viemärinavausjauhe poistaa hajut, rasvan, hiukset ja muun orgaanisen lian viemäreiden sisäpinnoilta.
Pitää viemärit puhtaina ja estää tukosten muodostumista. Exocet viemärinavausjauhe sopii käytettäväksi viemäreissä, käsienpesualtaissa, WC-istumissa, lattiakaivoissa jne. Pienen pakkauskokonsa (30 mg) ansiosta Exocet on ammattilaisten suosikki. Pullo kulkee vaikka taskussa. Annosmäärä avaa tukoksen tehokkaasti. Exoset toimii myös kylmällä vedellä.

Exoset ei kehitä lämpöä vaan tuotteen toiminta perustuu orgaanisen jätteen pilkkomiseen. Tämä tekee tuotteesta turvallisen käyttää (HUOM! Avausaineiden kanssa työskennellessä tulee aina ottaa huomioon varovaisuus). Exoset avaa viemärit tehokkaasti vaikuttavien ainesosien ansiosta.  Se puhdistaa tehokkaasti viemärin pintoja poistaen  rasvaa ja saostumia seinämistä. Tämä helpottaa viemäreiden toimintaa.

Käyttöohje:

  • Valuta lämmintä vettä viemäriin jos mahdollista
  • Kaada koko avausainepullo viemäriin
  • Anna Vaikuttaa 1 – 3 minuuttia
  • Huuhtele viemäri vedellä
  • Tarvittaessa toista käsittely

Ominaisuudet

N

Annospakkaus

N

Pieni käyttöannos

N

Tehokas avausaine

N

Miellyttävä käyttää

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 3 × 3 × 5 cm
Pakkauskoko

1 kpl, Laatikko 12 kpl, Laatikko 150 kpl, Laatikko 30 kpl