Dynamate viemärinavausaine

Dynamate viemärinavausaine
4 5

38,90  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

Dynamate viemärinavausaine on voimakas nestemäinen putkenavausaine, joka on kehitetty viemäriputkistojen ongelmien välittömään puhdistukseen ja kunnossapitoon. Poistaa tehokkaasti tukokset, jotka ovat aiheutuneet orgaanisista jätteistä, papereista, vaipoista, kahvinporoista, rasvoista, hiuksista jne.

Tuotteesta

Dynamate viemärinavausaine poistaa hyvin myös ruoste-, kalkki- ja virtsakivisaostumia. Tuotteen käytöstä saavutetaan välitön ja vakuuttava tulos. Hoitaa tehtävät, joissa muut tuotteet putkenavausaineet epäonnistuvat. Dynamate viemärinavausaine ei vahingoita teräs-, kupari- eikä PVC-putkistoja. Ei kehitä myrkyllisiä höyryjä eikä hajuja. Tuotteen pH on 1,0.

Dynamate on voimakas nestemäinen putkenavausaine. Liuottaa kaikki orgaaniset tukokset. Erinomainen viemärinavausaine poistaa tehokkaasti tukosta aiheuttavat paperit, kahvinporot, rasvat, saippuat jne.

Käyttöohje:

Poistetaan altaasta ylimääräinen vesi. Kaadetaan hitaasti 2-3 dl Dynamate- viemärinavausainetta viemäriin. Annetaan vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhdotaan runsaalla vedellä. Vältettävä kosketusta messinki-, kevytmetalliseos- ja galvanoiduille pinnoille. Pintojen kestävyys testattava huomaamattomaan kohtaan ennen käyttöä.

Huom! Varo roiskeita. Ei saa käyttää yhdessä muiden viemärinavausaineiden kanssa. Lue käyttöohje ja käyttöturvatiedote ennen käyttöä.

Pakkauskoko 1 l. Laatikossa kuusi (6) pulloa.

 

Ominaisuudet

N

Erittäin tehokas

N

Happopohjainen

N

Painava, ulottuu tukokseen asti

N

Poistaa myös virtsakiven

Lisätiedot

Paino 1.7 kg
Mitat 10 × 10 × 25 cm