Biozorb Imeytysaine nestemäisille aineille

Biozorb Imeytysaine nestemäisille aineille
4 5

15,90 667,20  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

BIOZORB imeyttää nopeasti nesteet kiinteäksi jauhoksi joka on helppo poistaa pinnoilta harjalla. Biozorb myös desinfioi pinnan ja kapseloi vaaralliset nesteet. Jauhemaiseksi imeytynyt neste on helppo hävittää. Nestemäinen aines muuttuu harjattavaksi jauheeksi noin minuutissa.

Poista

Tuotteesta

• Siroteltava, nopeasti pulveroituva • Miellyttävä tuoksu – ei jälkihajua • Desinfioiva • Valmis pois harjattavaksi pois noin minuutissa

Kehon nesteet kuten veri, sylki, ulosteet, lima ja oksennus ovat epämiellyttäviä poistaa pinnoilta ja niistä voi aiheutua myös terveysriski työn tekijälle. Siksi on tärkeää estää henkilöstön ja asiakkaiden kosketuksiin joutuminen kyseisten kehon nesteiden kanssa. Välttääksemme sairastumisriskiä esim. HIV, Hepatiitti C, Tuberkuloosi, on hyvä käyttää Biozorbia edellä mainittujen nesteiden puhdistukseen pinnoilta. BIOZORB imeyttää nopeasti nesteet kiinteäksi jauhoksi joka on helppo poistaa pinnoilta harjalla. Tuote myös desinfioi pinnan ja kapseloi vaaralliset nesteet. Jauhemaiseksi imeytynyt neste on helppo hävittää.

Esimerkkejä Biozorb käyttökohteista: Julkiset rakennukset, kaupungintalot ostoskeskukset, hotellit, ravintolat, yökerhot, yleiset kulkuvälineet- ja asemat (junat, bussit), Lentokentät, urheiluareenat- ja hallit, poliisiasemat-ja autot jne.

Pakkaus 300 ml

Ominaisuudet

N

Imeyttää nesteet

N

Desinfioi pinnat

N

Helpottaa puhdistusta

N

Turvallinen käyttää

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Mitat 5 × 5 × 20 cm
Pakkauskoko

1 kpl, Laatikko 12 kpl, Lavapakkaus 48 kpl