AUD202H Audio COB LED työvalaisin

AUD202H on ladattava High Effect COB LED työvalaisin varustettuna äänentoistojärjestelmällä. Huippuvalaisu lisättynä erittäin laadukkaalla äänentoistojärjestelmällä takaavat miellyttävän  työhetken. Audio-laite toimii Bluetoothin kautta yhdistämällä valaisin mobiililaitteisiin tai tietokoneeseen. Valaisimessa on viisi valotehoaluetta, 400/800/1200/1600/2000lm. Työ aika on valotehosta riippuen 2.5-12 tuntia. Latausaika 4-5 tuntia. IP67

Valaisin on varustettu Power Bank-toiminnolla, jonka kautta voidaan ladata valaisimesta mm. mobiililaitteita

229,00  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

Scangrip ALS sarjan uuden sukupolven ladattava COB LED työvalaisin, jossa on mukana Audio-laite.

AUDIO LIGHT -valaisimet ovat erittäin kestäviä työvaloja, joissa on sisäänrakennettu laadukas kaiutin, joka mahdollistaa työn tehokkuuden ja hauskuuden. AUDIO LIGHT -valot tuovat musiikin ja valon yhteen. AUDIOLIGHT AUD502H on vankka työvalo integroidulla laadukkaalla Bluetooth kaiuttimella. Takaosassa on päälle / pois päältä kytkin ja viisitasoinen valon säädin sekä valaistustehoa osoittava taulukko. Lisäksi takaosasta löytyy asteikko, joka näyttää akun varaustason prosentteina. Valaisin varoittaa alhaisesta akun tasosta varoitusäänellä.

Äänentoisto tapahtuu matkapuhelimen kautta. Äänentoistoa ja valotehoa voidaan ohjata puhelimen tai tabletin kautta bluetooth-yhteydellä. Työvalaisinta voidaan käyttää myös mobiililaitteiden latauspisteenä. Erittäin kirkas ja leveä valo yhdistettynä 90 ° kääntyvään jalustaan, takaa helpon valon kohdistamisen työkohteeseen.

Ladattavaa lamppua, jossa on sisäänrakennetut kaiuttimet, voidaan käyttää sekä akkuvirralla että verkkolaitteen ollessa kytkettynä. COB-LED: n ympärillä oleva fluorisoiva heijastin palaa pimeässä heikoa vihreäa valoa ja mahdollistaa lapun nopean havaitsemisen pimeässäkin tilassa (Find my light).

Valaisimessa on viisi tehoaluetta: 400 – 2000lm.  Työaika on 2,5 – 12 tuntia riippuen käytettävästä valaisintehosta. Latausaika on 4-5 tuntia.

Akku 7.2V 6000mAh Li-ion. Valsin on veden ja pölynkestävä, IP67

Latausjohdon pituus: 5m (Valaisinta voidaan käyttää myös johdon kanssa.

Paino:1900g

Valaisimessa on Power Bank ulostulo 5V 1A 5m mm. puhelimille ja tableteille.

Valaisimen rakenne on erittäin kestävä. Valaisin kestää kovaakin käyttöä rakennuksilla, teollisuudessa, kiinteistöhuollossa jne.

Valaisimiin on saatavana jalusta lisävarusteena

Takuu 2 vuotta