ASL501R Slim Light – Ohutrakenteinen käsikäyttöinen työvalisin

ASL501R Slim Light – Ohutrakenteinen käsikäyttöinen työvalisin
4 5

89,90  Alv 0% (Alv 24% lisätään hintaan kassalla)

ASL501R on erittäin ohut ladattava COB LED työvalaisin, joka muodostaa ohuen ja tarkan valon vaikeasti saavutettavissakin kohteissa. Valoteho 250-500lm. Valoteho  Slim light osiossa on valittavissa kahden eri teholuokan välillä 250-500 lumen. Valaisimen kärkiosuuden taskulamppuvalaisimessa on 100 lumen valaisuteho.

Huippuerikoisuutena kaikissa ALS sarjan valaisimissa on valon tehon kesto tasaisena koko akun varausajan (paloajan). Eli huomattavaa valotehon laskua ei tule palo-ajan (akku) loppuvaiheessakaan. Valaisin palaa tasaisella valolla koko akun kestoajan.

15 varastossa

Tuotteesta

ASL501R on erittäin ohut ladattava LED työvalaisin, joka muodostaa ohuen ja tarkan valon vaikeasti saavutettavissakin kohteissa.

Articulating Slim Light ultra-ohut rakenne mahdollistaa tarkan valon kohteeseen joka on vaikeasti saavutettavissa esim. kapeissa ja ahtaissa työalueissa.  Tämä tekee työvalosta ihanteellisen käyttää erittäin vaativissa ja vaikeissa tarkastustöissä. 360 astetta kääntyvän ja erittäin kestävän rakenteen ansiosta valaisinta on miellyttävä käyttää monissa erilaisissa kohteissa.

Kiinnikäännettynä valaisin toimii tavallisena taskulamppuna jossa on 100lm valoteho.

Valaisimessa on koukku riippuvaa kiinnitystä varten. Lisäksi valaisimen päässä on tehokas magneetti jolla valaisin voidaan kiinnittää metalliin.

Työaika valaisimessa on 5/2.5/7 tuntia (taso1, taso 2 ja taskulamppu)

Latausaika 2-3 tuntia. Paino 0,313 kg.

Takuu 2 vuotta

Ominaisuudet

N

Loistava valoteho 250-500 lumen

N

Ohut 360 astetta kääntyvä slim ligth-varsi

N

Erittäin kestävä, IP65

N

Kahden vuoden takuu

Specifications

Paino 0.5 kg
Mitat 4 × 4 × 15 cm

Lisää samankaltaisia tuotteita