ALS PEN153R ladattava taskulamppu

PEN153R on pieni huippumuotoiltu, USP- ladattava työvalaisin ammatti- ja vapaa-ajan käyttäjille. Alumiiniseos-rakenteen ansiosta PEN153R on erittäin kevyt ja siinä on kompakti muotoilu. Valaisimen rakenne on korroosiosuojattu eikä valaisin lämpene käytössä. Huipputehokas 3-tehoinen valo, yhdistettynä lähes kuulakärkikynän kokoiseen rakenteeseen tekee tästä valaisimesta erityisen hyvän valaisimen lähes kaikkeen käyttöön. Klipsissä on tehokas magneetti, jota voi kääntää 120 astetta. Tämä on monen ammattilaisen suosima työvalaisin.  Saatavana myös kaiverruksella vaikka yrityslahjaksi. Kysy lisää!

20 varastossa

29,90  Alv 0% (alv 24% lisätään kassalla)

ALS Pen153R on ladattava 150 lumenin LED-kynävalaisin himmennystoiminnolla (75 lumen). Pen153R -mallin klipsissä sekä kynävalaisimen pohjassa on tehokas magneetti. Pen151R -kynävalaisin tarjoaa erittäin voimakkaan valaistuksen. Helppo ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla. Valaisin ilmoittaa vilkkumalla kun akku alkaa loppumaan.

Kirkkauden muistitoiminto – Aktivoituu 5 sekunnin kuluttua valon päälle kytkemisen jälkeen. Valaisin muistaa edellisen valotehon kun Pen153R sammutuksen jälkeen uudelleen kytketään päälle.