Rhv-Tukku

Tuotteet ja palvelut jo vuodesta 2004

RHV-Tukku on vuonna 2004 perustettu maahantuontiyritys. Alusta asti päätuotteitamme ovat olleet erilaiset asfaltinpaikkaus- ja pinnoitustuotteet sekä tuotteet asfaltin- ja betonin korjaukseen, vesieristämiseen jne. Asfaltti- ja bitumituotteiden lisäksi maahantuomme ja myymme laajasti tuotteita ja tarvikkeita  kiinteistöhuollon ja teollisuuden kunnossapidon tarpeisiin.

Rhv-Tukku on myös rakennusalan palveluyritys. Olemme erikoistuneet asfaltinpaikkauksiin ja korjauksiin, Multifix-massauksiin ja nanopinnoituksiin. 

Rakentamispalvelumme toteuttaa monipuolisesti remontit ja rakennustyöt.

Lisää rakentamispalveluistamme Palvelut-välilehdellä.

Työkohteemme ulottuvat laajasti eri sektoreille yksityitalouksista kuntien ja kaupunkien kohteiden urakointiin.

Meidän palvelumme

Tuotemyynti

Myymme laadukkaat tuotteet mm. asfaltinpaikkauksiin ja korjauksiin, maisemointiin, kiinteistöhuoltoon ja teollisuuteen.

Myyntitiimimme palvelee juuri sinua. RHV-Tukku myy tuotteita koko Suomen alueelle. Palvelemme niin yritys kun yksityisasiakkaita. Kivijalkamyymälämme Raisiossa palvelee asiakkaita. Verkkokaupasta löydät tuotteemme ja voit tehdä tilauksen helposti.

Asfaltin saumaukset

Asfalttihalkeamien korjauksella saadaan aikaan huomattavaa säästöä ja lisäaikaa, kun asfaltissa olevat vauriot korjataan ajoissa kuntoon. Korjaamattomana halkeama laajenee ja aiheuttaa lisävaurioita. Korjauksella estetään veden pääsy asfaltin alle, mikä estää lisävaurioita. Tämä tuo selvää säästöä kokonaiskustannuksissa!

Korjauksessa käytämme 180-190 asteeseen kuumennettua kumibitumia, joka tarttuu hyvin ja on joustava ja tiivistävä materiaali. Oikein asennettuna kuumabitumisaumaus kestää vuosia.

Asfaltin paikkaukset ja korjaukset

Erityisesti pientöihin tarkoitettu asfaltinkorjausmenetelmämme soveltuu pieniin päällystyksen korjaustarpeisiin, kuten reikien ja roilojen paikkauksiin ja  kaapeleiden ja putkistojen johtoteiden korjauspäällystämiseen. Pientyömenetelmällämme voidaan myös korjata nopeasti pihaliittymiä ja pihojen asfalttivaurioita.

Palveluumme kuuluu kohteen tarpeiden arviointi, minkä jälkeen valitsemme kohteeeseen parhaiten soveltuvan paikkaus- taikorjausratkaisun.

Ovipinnoitukset

Nanopinnoitus lisää pinnan kestävyyttä vuosilla. Korroosio, auringonvalo, ulkoinen lika ja mekaaninen kuluminen ovat yleisiä ongelmia kaikilla pinnoilla. Pinnoitteilla suojataan pintoja edellä mainituilta haitoilta. Myös käyttömukavuus ja puhdistettavuus ovat huomion arvoisia seikkoja. Kun pinta pinnoitetaan, on pinnoitteen pääasiallinen tarkoitus nimenomaan suojata pintaa ulkoisia haittatekijöitätekijöitä vastaan, lisätä pinnan hydrofobituutta (hylkiminen) ja näin estää haittojen vaikutusta pinnoille. Suurena lisänä tulee huikean hieno ulkonäkö.

Multifix massaukset

Multifix massausmenetelmä on upea ja toimiva menetelmä monenlaisten alueiden pinnoittamiseen ja viimeistelyyn. Multifix massa on erittäin kestävä materiaali. Ulkonäköön ja väriin on helppo vaikuttaa kiviaineksen valinnalla. Veden läpäisykyky on myös saavutettavissa valitsemalla oikea kiviaines. 

Huoneistoremontit

Rakennus- ja saneerauspalvelumme toteuttaa kiinteistöjen remontit lattiasta kattoon. Toteutamme myös uudiskohteita.

 

Ota meihin yhteyttä

 

Soita meille — +358 10 328 5250