Koko kevään, kesän ja syksyn olemme valmistelleet uusien pinnoitustuotteiden lanseeraamista markkinoille. Syksyn ajan olemme ahkerasti vieneet viestiä palveluistamme eteenpäin ja nyt vihdoin työmme alkaa kantaa hedelmää. Nämä ovat yrittäjän työn kannalta tärkeitä asioita. Kun aikanaan saimme tuotteet käsiimme, innostuimme tuotteiden laajasta valikoimasta ja huippulaadusta. Testailimme ensin tuotteita itse ja jatkoa tuli ammattilaisten käsissä. Palaute on ollut huikeaa. 

Uudet tuotteet ovat onnistuneet vakuuttamaan ne asiakkaat, jotka ovat tuotteita jo käyttäneet ja viestinviejän on mukava houkutella uusia asiakkaita tuotteiden pariin kun kokemukset ovat olleet niin hyviä.

Nano-Clear Pinnoituskonsepti:

Olenkin jo aiemmin kertonut Nano-Clear PU-pinnoitteen ominaisuuksista. Raksaan kaluston ja veneiden pinnoitukset teemme yleisesti Nano-Clear pinnoituskonseptilla. Nano-Clear on poly-uretaanipinnoite joka antaa pinnoitettavalle pinnalle jopa 10-vuoden suojan. Nano-Clear palauttaa hapettuneen värin alkuperäiseksi, antaen samalla huiman kiillon, sekä vettä ja likaa hylkivän sekä mekaaniselta rasitukselta suojaavan pinnan.

Lisäksi pinnoitamme kuljetuskalustoa, veneitä, kiinteistöjen julkisivuja, ikkunoita, lattioita, kattoja, pesutiloja jne.  Ajoneuvoihin ja veneisiin teemme keraamisia Nano pinnoiteita, jotka suojaavat kulkinettasi korroosiolta, uv-säteiltä sekä mekaaniselta rasitukselta. Ajoneuvopinnoituksetkin ovat aina takuutöitä.

ANTI-Graffiti – Suojauspinnoite graffiteja vastaan:

Antigraffitiset pinnoitteet ovat usein herättäneet asiakkaissamme kysymyksiä. Kysymykset ovat lähinnä pinnoitteiden kestävyyttä ja muita suojausominaisuuksia koskevia. Uusi Antigraffiti-pinnoitteemme poikkeaa monelta osin markkinoilla olevista perinteisemmistä tuotteista. Nasiol Antigraffiti on moninkertaisesti kestävämpi suoja graffiteja vastaan kun useimmat perinteiset tuotteet. Nasiol Anti-Graffiti pinnoite suojaa pintaa jopa 20 x pidempään kun muut suoja-aineet. Näin ollen tuotteen käyttökustannukset ovat jopa viisi kertaa edullisemmat kun perinteisten pinnoitteiden hinta. Lisäksi suojausominaisuuksista kertoo se että, suurin osa graffiteista ja töherryksistä poistuu Nasiol Anti-Graffitaineella pinnoitetulta pinnalta jopa vesipesulla. 

Kodin ja kiinteistöjen pinnoitukset:

Nasiol-nanopinnoitteilla suojaat kotisi pinnat sisällä ja ulkona! Tuotteet soveltuvat useaan käyttökohteeseen. Nano-pinnoitus tekee kodin pinnoista helposti puhdistettavia.

HomeShine:lla saadaan kylpyhuoneen ja keittiön keramiikka- ja lasipinnoista käyttöä kestävät ja tuote suojaa niitä kalkkitahroilta, sammaleilta, sieniltä ja lialta. HomeWood pidentää kodin ja puutarhan puukalusteiden, ovien, ikkunoiden ja muiden luonnonpuisten pintojen elinikää suojaamalla niitä tahroilta ja veden aiheuttamilta vahingoilta. Kodin tekstiilipintojen suojaukseen tarkoitettu HomeTex suojaa kotisi tekstiilejä veden ja tahrojen aiheuttamilta vahingoilta. Se on ihanteellinen tuote tuolien ja sohvien verhoiluille, matoille, verhoille jne. Jos tavoitteenasi on puhdas ja näyttävä koti.

Kaiken tämä lisäksi Nano-Clear pinnoitteella pinnoitamme ovia, aitoja, ikkunanpieliä jne. Lisäksi julkisivuille ja ulkoverhoiluille on omat pinnoitusmenetelmänsä jotka estävät materiaalien likaantumisen sekä suojaavat pintaa auringolta ja ilman saasteilta.

Soita meille ja pyydä pinnoitustarjous kohteeseesi!

PS. Nyt on hyvä aika pinnoituttaa veneet ensi kesän aurinkoisia kelejä odottamaan. Autojen pinnoitus on nyt myös todella ajankohtainen asia. Pinnoitus suojaa suurta hankintaasi jopa vuosia. Maalipinta pysyy hyvänä ja suolan, lian ja pien puhdistus on helppoa ja vaivatonta.