PINNOITUSPALVELUT

Suunnittelemme ja toteutamme kiinteistön omistajalle monipuolisia pinnoitusratkaisuja. Myymme pinnoitustuotteita loppukäyttäjille sekä urakoimme kohteita avaimetkäteen menetelmällä.

Kahden sektorin tuotteet:

 1. Kodin ja yleisten tilojen pinnoitteet (koti, toimisto, liiketilat, hotellit jne.)
 2. Nano Clear pinnoitusmenetelmä (Kiinteistön pinnat esim. teollisuuslattiat, parkkihallit, sillan kaiteet, metallirakenteet ja pinnat, teollisuuskohteet jne.)

Pidämme huolen siitä, että pinnoitusratkaisut ovat huolellisesti suunniteltuja. Teemmee tarvittaessa myös pohjatyöt kohteisiin.  Toteutamme pinnoitustöitä kaiken kokoisiin kohteisiin suurista liike- ja asuinkiinteistöistä, omakotitaloihin ja teollisuuteen.

Käytössämme on uusimman teknologian Nano-tuotteet.  Tuotevalikoimamme kattaa pinnoitteet lähes kaikille pinnoille ja materiaaleille.

Materiaalit:

 • Kaikki kovat pinnat (lasi, kivi, laatta, betoni, metalli..)
 • Puupinnat
 • Nahka
 • Tekstiilit, matot

Hyödyt:

 • Helppo puhtaanapito ilman vahvoja pesuaineita
 • Pinnat pysyvät hygieenisinä ja raikkaina
 • Säästää puhdistukseen käytettyä aikaa

Keski-Euroopassa ja muualla maailmassa kodin ja julkisten tilojen nanopinnoitus on jo tuttu juttu, mutta meille täällä Suomessa se on vielä melko uusi asia. Nanopinnoituksen avulla voidaan pinnat suojata niin, etteivät likaavat aineet, kalkki, auringonvalo tai ilmansaasteet pääse tarttumaan ja imeytymään pintoihin. Samalla materiaalien käyttöikä pitenee, puhdistus helpottuu ja ympäristölle ja pinnalle haitallisten puhdistusaineiden käyttö vähenee oleellisesti. Nanopinnoitteita on lähes kaikille materiaaleille.

Jos pinnoitettavassa pinnassa on paljon pintavirheitä, halkeamia tai kolhuja, pitää pinnat ensin korjata. Pinnoite on aina kirkas, se ei siis toimi niin kuin maali. Pinnoitettavan pinnan tulee olla täysin puhdas. Pinnan esikäsittely ennen pinnoitusta on tehtävä äärimmäistä huolellisuutta noudattaen.

Pinnoitteen kestävyydet vaihtelevat tuotteittain vuodesta jopa kymmeneen vuoteen. Pesut ja mekaaninen rasitus ja mm. auringonvalo (UV) vaikuttavat jonkin verran pinnoitteiden kestävyyteen.

NC Pinnoitemenetelmä erittäin pitkäikäinen pinnoite. Joissain tapauksissa pinnoitteen kestävyys on jopa yli 10 vuotta. Käytämme NC pinnoitetta mm. kaikkiin ovipinnoituksiin, rakenteiden pinnoituksiin sisällä ja ulkona.

NC-Konsepti

NC -nanopinnoituskonsepti on monipuolinen menetelmä. NC-pinnoite lisää materiaalien kestävyyttä vuosilla. Korroosio, auringonvalo, lika, graffitit ja mekaaninen kuluminen ovat ongelmia kaikilla pinnoilla. Nano Clear suojaa pintoja edellä mainituilta haitoilta lisäten pinnan hydrofobisuutta (hylkiminen). Myös käyttömukavuus ja puhdistettavuus ovat huomion arvoisia seikkoja. Suurena lisänä tulee huikean hieno ulkonäkö. Pinnoittamisnen eheyttää pintojen ulkonäköä, helpottaa puhtaanapitoa ja säästää rahaa. Oikeanlainen pinnoitus oikein tehtynä on investointi vuosiksi eteenpäin. NC- pinnoite on yksikomponenttinen, väritön pinnoite, joka palauttaa ja kirkastaa kohteen alkuperäistä väriä. Tuotteen teknologia toimii alkuperäistä väriä kirkastavasti.

NC pinnoitemenetelmää voidaan käyttää monien eri materiaalien ja kohteiden pinnoittamiseen: Kiinteistön pinnat, lattiat, sillan kaiteet, betonielementit, puu, metallitpinnat jne.

Hyödyt:

 • Jopa 10 vuoden suojaus pinnoille
 • Kirkastaa värit
 • Suojaa UV-säteilyltä ja saasteilta
 • Estää hapettumien muodostumista
 • Estää ruostumista
 • Jättää erittäin helposti puhtaana pidettävän pinnan
 • Suojaa meriveden vaikutuksilta
 • Lisää huomattavasti pinnan hylkivyyttä

 

NC pinnoitteella voidaan pinnoittaa mm. Betonia, maalattuja pintoja, puuta, metalleja, rautaa, lasikuitua, gelcoat-pintoja jne.

Ovipinnoitukset

Ovipinnoitus säästää aikaa ja rahaa!

Ovipinnoitus on satsaus vuosiksi eteenpäin. NC menetelmän nanopinnoitus suojaa ovia lialta, mekaaniselta rasitukselta, hapettumilta, auringon haitalliselta UV-valolta ja saasteilta. Lisäksi pinnoitusmenetelmä palauttaa ja kirkastaa ovien alkuperäistä väriä. Pinnoite on täysin väritön (kirkas). Pinnoitteen kesto jopa yli 10 vuotta.

Olemme pinnoittaneet satoja ulko-ovia kiinteistöissä ja taloyhtiöissä Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Kaikissa kohteissa asiakkaat ja asukkaat ovat olleet erittäin tyytyväisä ovien ulkonäköön ja pinnan kestävyyteen. Pinnoite on erittäin pitkäikäinen (jopa yli 10 vuotta). Tuotteella on 10 vuoden takuu. Pinnoitustyön takuu on 2 vuotta.

Ovipinnoitus on helppo toteuttaa. Ovia ei tarvitse irroittaa, joten toteutus on nopea. Ovet ovat käytössä muutaman tunnin kuluttua pinnoituksesta. Ovipinnoitukset toteutetaan aina avaimet käteen periaatteella. NC- tuote on ruiskutettava, kirkas pinnoite. NC pinnoite kirkastaa ja palauttaa alkuperäistä pigmenttiä pintoihin.

Nano Clear ovipinnoitukset tehdään aina ruiskuttamalla.  Jos pinnoitettavassa pinnassa on paljon pintavirheitä, halkeamia tai kolhuja, pitää pinnat ensin korjata tai huomioida, että pinnoitus ei korjaa pintavirheitä. Pinnoite on aina kirkas, se ei siis toimi niin kuin maali. Pinnoitettavan pinnan tulee olla täysin puhdas. Pinnan esikäsittely ennen pinnoitusta on tehtävä äärimmäistä huolellisuutta noudattaen.

Käytössämme on uusimman teknologian Nano-tuotteet. Nano Clear pinnoituskonsepti kattaa pinnoitusmenetelmät lähes kaikille pinnoille ja materiaaleille.

NC-konseptilla voimme pinnoittaa mm. autotallin ovet, ikkunan puitteet, metallirakenteet jne.