Pinnoituspalvelut

Nanopinnoitukset laadukkaasti

Nanopinnoitukset

Teemme nanopinnoitukset kokemuksella ja ammattitaidolla. Nanopinnoitus on satsaus vuosiksi eteenpäin.  Pinnoitamme Nanopinnoituskonsepteillamme mm. työkoneet, veneet, autot, kuorma-autot, lavat, tankit ja kontit. Lisäksi teemme kiinteistöjen pinnoituksia ammattitaidolla. Kiinteistöjen pinnoituksiin kuuluvat lattia-, kylpyhuone-, julkisivu-, katto- ja ikkunapinnoitukset. Palveluihimme kuuluvat myös antigraffitiset pinnoitukset nano-pinnoitteilla. Käytössämme on uusimman teknologian Nano-tuotteet.

 

Nano Clear pinnoituskonsepti

Nano Clear pinnoitekonseptimme kattaa pinnoitusmenetelmät lähes kaikille pinnoille ja materiaaleille. Lisäksi kaluston ja kylpyhuoneiden pinnoituksiin käytämme Nasiol-tuoteperheen pinnoitustuotteita.

Pinnoille lisää ikää

Nanopinnoitus lisää pinnan kestävyyttä vuosilla. Korroosio, auringonvalo, ulkoinen lika ja mekaaninen kuluminen ovat yleisiä ongelmia kaikilla pinnoilla. Pinnoitteilla suojataan pintoja edellä mainituilta haitoilta. Myös käyttömukavuus ja puhdistettavuus ovat huomion arvoisia seikkoja. Kun pinta pinnoitetaan, on pinnoitteen pääasiallinen tarkoitus nimenomaan suojata pintaa ulkoisia haittatekijöitätekijöitä vastaan, lisätä pinnan hydrofobituutta (hylkiminen) ja näin estää haittojen vaikutusta pinnoille. Suurena lisänä tulee huikean hieno ulkonäkö.

Pinnoittamisen tarkoitus on vähentää pinnan kulumista, helpottaa puhtaanapitoa ja säästää rahaa. Oikeanlainen pinnoitus, oikein tehtynä on investointi vuosiksi eteenpäin.

Nanopinnoitus

 

Pinnoitusurakkaan kuuluvat osa-alueet:

Pintojen puhdistus ja rasvanpoisto (koko pohjustustyö), suojaus ja itse pinnoitustyö. Kaluston ja veneiden pinnoituksessa myös koneellinen kiillotus on usein tarpeellinen. Kiillotuksen tarve arvioidaan aina erikseen. Ruosteen ja irtoavan lian poisto on ehdoton edellytys hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Palvelumme:

 • Autojen pinnoitukset
 • Työkoneiden ja kaluston pinnoitukset
 • Rekkojen ja kuorma-autojen pinnoitukset
  1. lavat
  2. kontit
  3. rungot
  4. säiliöt
  5. hytti
 • Veneiden pinnoitukset
 • Lattioiden pinnoitukset
 • Ikkunoiden pinnoitukset
 • Julkisivujen pinnoitukset
 • Kylpyhuoneiden pinnoitukset
 • Kattojen pinnoitukset

Palvelumme perustuu korkeaan ammattitaitoon, nopeaan palveluun ja laadukkaisiin pinnoitustuotteisiin.

Pyydä pinnoitustarjous meiltä!

TÄSSÄ LINKKI VIDEOON JOSSA ESITELLÄÄN OVIPINNOITUSMENETELMÄ

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä nanopinnoitus on?

Keski-Euroopassa ja muualla maailmassa kodin ja julkisten tilojen nanopinnoitus on jo tuttu juttu, mutta meille täällä Suomessa se on vielä melko uusi asia. Nanopinnoituksen avulla voidaan esimerkiksi kylpyhuoneen pinnat suojata niin, etteivät likaavat aineet pääse tarttumaan ja imeytymään niihin. Samalla käyttöikä pitenee, puhdistus helpottuu ja ympäristölle ja pinnalle haitallisten puhdistusaineiden käyttö vähenee oleellisesti. Nanopinnoitteita on lähes kaikille materiaaleille.

Ovien pinnoitus, miten se toimii?

Ovipinnoitukset toteutetaan aina avaimet käteen periaatteella. NC tuote on ruiskutettava, kirkas pinnoite. NC pinnoite kirkastaa ja palauttaa alkuperäistä pigmenttiä pintoihin. Nano Clear pinnoitukset tehdään aina ruiskuttamalla.  Pinnoite suojaa pintoja vuosia. 

Korjaako pinnoite pintavirheitä?

Jos pinnassa on paljon pintavirheitä, halkeamia tai kolhuja, pitää pinnat ensin korjata. Pinnoite on aina kirkas, se ei siis toimi niin kuin maali. Pinnoitettavan pinnan tulee aina olla ehjä ja täysin puhdas. Pinnan esikäsittely ennen pinnoitusta on tehtävä äärimmäistä huolellisuutta noudattaen.

Kuinka kauan pinnoite kestää?

Pinnoitteen kestäävyydet vaihtelevat tuotteittain. Autojen pinnoitukset ovat yleisesti kolmen tai viiden vuoden pinnoitteita. Pesut ja mekaaninen rasitus vaikuttavat jonkin verran pinnoitteen kestävyyteen. NC Pinnoitemenetelmä taas on erittäin pitkäikäinen pinnoite. Joissain tapauksissa pinnoitteen kestävyys on jopa 10 vuotta. Käytämme NC pinnoitetta mm. kaikkiin ovipinnoituksiin.

Mitä materiaaleja voidaan pinnoittaa?

Omat pinnoitteet löytyy tekstiileille,lasille, nahalle, tiilelle / rapatuille pinnoille, kaakelille, lasitetuille pinnoille, muoville, alumiinille, raudalle, peltipinnoille jne. Eli lähes kaikille materiaaleille löytyy oma pinnoite.

Missä pinnoitus tapahtuu?

Meidän pinnoituspalvelumme toimii usein asiakkaan tiloissa. Auto- ja pienkonepinnoitukset voimme toteuttaa myös omissa tiloissamme. Me tulemme siis asiakkaan luo.

Kuinka pitkä projekti on?

Pinnoituksen kesto riippuu todella paljon pohjatyön määrästä. Esimerkiksi autojen pinnoitukset vievät noin 24-30 tuntia. Pinnoitteen kuivuminen ja kiinnittyminen vie oman aikansa. 

Ovipinnoitukset vievät noin 1,5 – 2 h/ovi. Pinnoituksen jälkeen oven käyttöä suositellaan vältettävän noin neljä tunti.

Miten saan lisätietoa minulle sopivasta pinnoituksesta?

Ole yhteydessä asiantuntijoihimme. He kertovat menetelmistä, tuotteista, takuista ja projektista. Pyydä siis tarjous meiltä!

Ovipinnoituksen hyödyt ovat silminnähtävät. Vanhoista, mutta ehjistä ovista tuli lähes uuden veroiset.

Taloyhtiön asukas 2019

Olipa tämä helppoa! Ei remontinmakuista elämää päivätolkulla. Ulko-ovien pinnoitus oli todella nopeasti ohi ja nyt meillä on taas alkuperäisen väriset ovet. Ja lika lähtee pelkällä vedellä!

Asukas Espoo 2019

NC Nanopinnoitus on ollut meidän nostimillemme pelastus. Ne on nyt niin helppo pitää puhtaana. Ulkonäkö on myös hieno. Koneidemme ulkonäkö on meille ja asiakkaillemme tärkeää!

Vuokraamoyrittäjä 2019

Ole yhteydessä

(+358) 10 328 5250

myynti@rhv.fi

 

Myyntimme palvelee

Ma — Pe 8:00am – 16:00pm

Lähetä meille viesti

9 + 13 =