Pinnoitus

Nanopinnoitukset  lähes kaikille materiaaleille

Nanopinnoitus on satsaus vuosiksi eteenpäin. Nanopinnoitus suojaa materiaaleja ulkoiselta lialta, mekaaniselta rasitukselta, auringonvalolta, saasteilta jne. Nanopinnoitusmenmetelmä soveltuu lähes kaikille materiaaleille.  Palveluihimme kuuluvat myös antigraffitiset pinnoitukset nano-pinnoitteilla. Käytössämme on uusimman teknologian Nano-tuotteet.

Nano Clear pinnoituskonsepti kattaa pinnoitusmenetelmät lähes kaikille pinnoille ja materiaaleille. Lisäksi kaluston ja kylpyhuoneiden pinnoituksiin käytämme Nasiol-tuoteperheen pinnoitustuotteita.

Nanopinnoitus lisää pinnan kestävyyttä vuosilla. Korroosio, auringonvalo, ulkoinen lika ja mekaaninen kuluminen ovat yleisiä ongelmia kaikilla pinnoilla. Pinnoitteilla suojataan pintoja edellä mainituilta haitoilta. Myös käyttömukavuus ja puhdistettavuus ovat huomion arvoisia seikkoja. Kun pinta pinnoitetaan, on pinnoitteen pääasiallinen tarkoitus nimenomaan suojata pintaa ulkoisia haittatekijöitätekijöitä vastaan, lisätä pinnan hydrofobituutta (hylkiminen) ja näin estää haittojen vaikutusta pinnoille. Suurena lisänä tulee huikean hieno ulkonäkö.

Pinnoittamisen tarkoitus on vähentää pinnan kulumista, helpottaa puhtaanapitoa ja säästää rahaa. Oikeanlainen pinnoitus, oikein tehtynä on investointi vuosiksi eteenpäin.

Ovipinnoitus – säästää aikaa ja rahaa

Pinnoitusurakkaan kuuluvat osa-alueet:

Pintojen puhdistus ja rasvanpoisto (koko pohjustustyö), suojaus ja itse pinnoitustyö. Irtoavan lian poisto on ehdoton edellytys hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

HUOM! Pintoja ei maalata vaan pinnoite palauttaa alkuperäistä väripigmenttiä ja kirkastaa värin.

Mitä nanopinnoitus on?

Keski-Euroopassa ja muualla maailmassa kodin ja julkisten tilojen nanopinnoitus on jo tuttu juttu, mutta meille täällä Suomessa se on vielä melko uusi asia. Nanopinnoituksen avulla voidaan esimerkiksi kylpyhuoneen pinnat suojata niin, etteivät likaavat aineet pääse tarttumaan ja imeytymään niihin. Samalla käyttöikä pitenee, puhdistus helpottuu ja ympäristölle ja pinnalle haitallisten puhdistusaineiden käyttö vähenee oleellisesti. Nanopinnoitteita on lähes kaikille materiaaleille.

Ovien pinnoitus, miten se toimii?

Ovipinnoitukset toteutetaan aina avaimet käteen periaatteella. NC tuote on ruiskutettava, kirkas pinnoite. NC pinnoite kirkastaa ja palauttaa alkuperäistä pigmenttiä pintoihin. Nano Clear pinnoitukset tehdään aina ruiskuttamalla.  Pinnoite suojaa pintoja vuosia. 

Korjaako pinnoite pintavirheitä?

Jos pinnassa on paljon pintavirheitä, halkeamia tai kolhuja, pitää pinnat ensin korjata. Pinnoite on aina kirkas, se ei siis toimi niin kuin maali. Pinnoitettavan pinnan tulee aina olla ehjä ja täysin puhdas. Pinnan esikäsittely ennen pinnoitusta on tehtävä äärimmäistä huolellisuutta noudattaen.

Kuinka kauan pinnoite kestää?

Pinnoitteen kestäävyydet vaihtelevat tuotteittain. Autojen pinnoitukset ovat yleisesti kolmen tai viiden vuoden pinnoitteita. Pesut ja mekaaninen rasitus vaikuttavat jonkin verran pinnoitteen kestävyyteen. NC Pinnoitemenetelmä taas on erittäin pitkäikäinen pinnoite. Joissain tapauksissa pinnoitteen kestävyys on jopa 10 vuotta. Käytämme NC pinnoitetta mm. kaikkiin ovipinnoituksiin.

Mitä materiaaleja voidaan pinnoittaa?

Omat pinnoitteet löytyy tekstiileille,lasille, nahalle, tiilelle / rapatuille pinnoille, kaakelille, lasitetuille pinnoille, muoville, alumiinille, raudalle, peltipinnoille jne. Eli lähes kaikille materiaaleille löytyy oma pinnoite.

Missä pinnoitus tapahtuu?

Meidän pinnoituspalvelumme toimii usein asiakkaan tiloissa. Auto- ja pienkonepinnoitukset voimme toteuttaa myös omissa tiloissamme. Me tulemme siis asiakkaan luo.

Kuinka pitkä projekti on?

Pinnoituksen kesto riippuu todella paljon pohjatyön määrästä. Esimerkiksi autojen pinnoitukset vievät noin 24-30 tuntia. Pinnoitteen kuivuminen ja kiinnittyminen vie oman aikansa. 

Ovipinnoitukset vievät noin 1,5 – 2 h/ovi. Pinnoituksen jälkeen oven käyttöä suositellaan vältettävän noin neljä tunti.

Miten saan lisätietoa minulle sopivasta pinnoituksesta?

Ole yhteydessä asiantuntijoihimme. He kertovat menetelmistä, tuotteista, takuista ja projektista. Pyydä siis tarjous meiltä!