Ovipinnoitus

Ovipinnoitus – säästää aikaa ja rahaa

Ovipinnoitus on satsaus vuosiksi eteenpäin. NC menetelmän nanopinnoitus suojaa ovia lialta, mekaaniselta rasitukselta, hapettumilta, auringon haitalliselta UV-valolta ja saasteilta. Lisäksi pinnoitusmenetelmä palauttaa ja kirkastaa ovien alkuperäistä väriä. Pinnoite on täysin väritön (kirkas).

Ovipinnoitus on helppo toteuttaa. Ovia ei tarvitse irroittaa, joten toteutus on nopea. Ovet ovat käytössä muutaman tunnin kuluttua pinnoituksesta.

Käytössämme on uusimman teknologian Nano-tuotteet. Nano Clear pinnoituskonsepti kattaa pinnoitusmenetelmät lähes kaikille pinnoille ja materiaaleille.

NC-konseptilla voimme pinnoittaa mm. autotallin ovet, ikkunan puitteet, metallirakenteet jne.

 

Nano Clear (NC) konsepti

NC konseptin nanopinnoitus lisää pinnan kestävyyttä vuosilla. Korroosio, auringonvalo, lika ja mekaaninen kuluminen ovat yleisiä ongelmia kaikilla pinnoilla. Nano Clear suojaa edellä mainituilta haitoilta lisäten pinnan hydrofobisuutta (hylkiminen). Myös käyttömukavuus ja puhdistettavuus ovat huomion arvoisia seikkoja. Suurena lisänä tulee huikean hieno ulkonäkö. Pinnoittamisen tarkoitus on helpottaa puhtaanapitoa ja säästää rahaa. Oikeanlainen pinnoitus oikein tehtynä on investointi vuosiksi eteenpäin. Nano Clear pinnoite on väritön pinnoite, joka palauttaa ja kirkastaa kohteen alkuperäistä väriä. Pinnote ei sisällä väripigmenttiä. Tuotteen teknologia toimii alkuperäistä väriä kirkastavasti.

NC pinnoitemenetelmää voidaan käyttää monien eri materiaalien ja kohteiden pinnoittamiseen: Työkoneet, nostimet, lattiat, rakenteet jne.

Mitä nanopinnoitus on?

Keski-Euroopassa ja muualla maailmassa kodin ja julkisten tilojen nanopinnoitus on jo tuttu juttu, mutta meille täällä Suomessa se on vielä melko uusi asia. Nanopinnoituksen avulla voidaan esimerkiksi kylpyhuoneen pinnat suojata niin, etteivät likaavat aineet pääse tarttumaan ja imeytymään niihin. Samalla käyttöikä pitenee, puhdistus helpottuu ja ympäristölle ja pinnalle haitallisten puhdistusaineiden käyttö vähenee oleellisesti. Nanopinnoitteita on lähes kaikille materiaaleille.

Ovien pinnoitus, miten se toimii?

Ovipinnoitukset toteutetaan aina avaimet käteen periaatteella. NC tuote on ruiskutettava, kirkas pinnoite. NC pinnoite kirkastaa ja palauttaa alkuperäistä pigmenttiä pintoihin. Nano Clear pinnoitukset tehdään aina ruiskuttamalla.  Pinnoite suojaa pintoja vuosia. 

Korjaako pinnoite pintavirheitä?

Jos pinnassa on paljon pintavirheitä, halkeamia tai kolhuja, pitää pinnat ensin korjata. Pinnoite on aina kirkas, se ei siis toimi niin kuin maali. Pinnoitettavan pinnan tulee aina olla ehjä ja täysin puhdas. Pinnan esikäsittely ennen pinnoitusta on tehtävä äärimmäistä huolellisuutta noudattaen.

Kuinka kauan pinnoite kestää?

Pinnoitteen kestäävyydet vaihtelevat tuotteittain. Autojen pinnoitukset ovat yleisesti kolmen tai viiden vuoden pinnoitteita. Pesut ja mekaaninen rasitus vaikuttavat jonkin verran pinnoitteen kestävyyteen. NC Pinnoitemenetelmä taas on erittäin pitkäikäinen pinnoite. Joissain tapauksissa pinnoitteen kestävyys on jopa 10 vuotta. Käytämme NC pinnoitetta mm. kaikkiin ovipinnoituksiin.

Mitä materiaaleja voidaan pinnoittaa?

Omat pinnoitteet löytyy tekstiileille,lasille, nahalle, tiilelle / rapatuille pinnoille, kaakelille, lasitetuille pinnoille, muoville, alumiinille, raudalle, peltipinnoille jne. Eli lähes kaikille materiaaleille löytyy oma pinnoite.

Missä pinnoitus tapahtuu?

Meidän pinnoituspalvelumme toimii usein asiakkaan tiloissa. Auto- ja pienkonepinnoitukset voimme toteuttaa myös omissa tiloissamme. Me tulemme siis asiakkaan luo.

Kuinka pitkä projekti on?

Pinnoituksen kesto riippuu todella paljon pohjatyön määrästä. Esimerkiksi autojen pinnoitukset vievät noin 24-30 tuntia. Pinnoitteen kuivuminen ja kiinnittyminen vie oman aikansa. 

Ovipinnoitukset vievät noin 1,5 – 2 h/ovi. Pinnoituksen jälkeen oven käyttöä suositellaan vältettävän noin neljä tunti.

Miten saan lisätietoa minulle sopivasta pinnoituksesta?

Ole yhteydessä asiantuntijoihimme. He kertovat menetelmistä, tuotteista, takuista ja projektista. Pyydä siis tarjous meiltä!