Luotettavaa ja laadukasta infra- ja pinnoituspalvelua jo vuodesta 2004

Tuotteet

RHV Multifix -kiviseosmassaus

RHV Multifix -kivimassaus on upea menetelmä piha-, katu-, puisto- ja tiealueiden maisemointiin ja pinnoittamiseen. Menetelmän avulla kohteisiin saadaan upean ulkonäkö ja kestävä pintamateriaali. RHV Multifix -menetelmä korvaa useissa kohteissa asfaltin, kiveyksen, sepelipinnoitteen tai metallirakenteet. RHV Multifix -massasta saadaan oikealla kiviainesvalinnalla tarvittaessa vettä läpäisevä ja hengittävä pinta. Tämä on edellytys esimerkiksi kasvualustojen massauksissa.

Massaus on erittäin kestävä. Pinta kestää yliajon, koneellisen pesun (esimerkiksi torialueilla), koneellisen harjauksen sekä aurauksen. RHV Multifix -menetelmä on räätälöitävissä (esim. väri) kohteeseen sopivaksi. Lisätietoa menetelmästä löydät myös artikkeleista.

Kiinteistöpinnoitukset

Toteutamme erikoispinnoituksia kiinteistöjen ja taloyhtiöiden kohteisiin. 

Ulko-ovipinnoitukset lisäävät ovien ikää jopa vuosilla. Pinnoitus eheyttää ja palauttaa materiaalien alkuperäistä väriä ja ulkonäköä, suojaa ovia mm. auringonvalolta, mekaaniselta kulumiselta, likaantumiselta ja hapettumilta. Annamme ovipinnoituksille viiden vuoden takuun.

Toteutamme kiinteistöjen erikoispinnoituksia koko suomen alueella.  

Pinnoituksia voidaan toteuttaa lähes kaikille materiaaleille. Materiaalien ikä ei ole este pinnoitukselle.

Asiantuntijamme kertovat lisää pinnoitteen eduista ja käyttökohteista. 

Asfaltin paikkaus- ja pinnoituspalvelut

Toteutamme pienet asfaltinpaikkaukset ja korjaukset nopeasti ja ammattitaidolla.

Vanhan ja hieman kuluneen asfaltin pinnoitukset toteutamme Refresh Asphalt -eheytysmenetelmällä.

Korjaus- ja paikkaustoimenpiteitä voidaan tehdä läpi vuoden. RHV-Tukku on myös erilaisten asfaltinpaikkaus- ja korjaustuotteiden maahantuoja. Valikoimastamme löytyy tuotteitta, joilla paikkaustoimenpiteet on helppo toteuttaa myös itse, ilman erikoistyökaluja. Tuotteisiin voit tutustua eShopissa:  https://www.rhv.fi/kauppa/

Löydetään yhdessä ratkaisu

Puhelin

(+358) 010 328 5250

Sähköposti

myynti@rhv.fi

Seuraa meitä