Multifix kivimassaukset

Multifix maisemointimassaus on upea menetelmä piha-, katu-, puisto- ja tiealueiden maisemointiin ja pinnoittamiseen. Massausmenetelmän avulla kohteisiin saadaan upean ulkonäkö ja kestävä pintamateriaali. Multifix massausmenetelmä korvaa useissa kohteissa asfaltin, kiveyksen, sepelipinnoitteen tai metallirakenteet. Multifix massasta saadaan oikealla kiviainesvalinnalla, tarvittaessa vettä läpäisevä ja hengittävä. Tämä on edellytys esimerkiksi kasvualustojen massauksissa.

Massaus on erittäin kestävä. Pinta kestää yliajon, koneellisen pesun (esimerkiksi torialueilla), koneellisen harjauksen sekä aurauksen. Multifix massausmenetelmä on räätälöitävissä (esim. väri) kohteeseen sopivaksi. Lisätietoa menetelmöästä löydät Blogista.

Asfaltin paikkaukset, korjaukset ja pinnoituksett

Teemme asfaltinpaikkaukset ja korjaukset nopeasti ja ammattitaidolla. Lisäksi toteutamme vanhan asfaltin pinnoitukset eheytysmenetelmällä. Monenlaiset korjaus- ja paikkaustoimenpiteet voidaan tehdä läpi vuoden. Toimimme erilaisten asfaltinpaikkaus- ja korjaustuotteiden maahantuojana. Valikoimastamme löytyy tuotteitta, joilla paikkaustoimenpiteet on helppo toteuttaa myös itse, ilman erikoistyökaluja.

Ovipinnoitukset

Toteutamme ovipinnoituksia kiinteistöjen ja taloyhtiöiden kohteisiin.  Ovipinnoitukset lisäävät ovien ikää jopa vuosilla. Pinnoitettuje ovien alkuperäinen väri palautuu hyvin. Värin palautuminen on kiinni pinnan haalistumisen tasosta. Pinnoite suojaa ovia mekaaniselta rasitukselta, auringon valolta ja hapettumilta ja ulkoiselta lialta. Ovet on jatkossa erittäin helppom pitää puhtaana. Annamme ovipinnoituksille viiden vuoden takuun. Lisää maiheesta voi  lukea Blogista.

Kiinteistöpinnoitukset

Toteutamme  kiinteistöjen erilaisten pintojen pinnoituksia. Pinnoitus helpottaa puhtaanapitoa huomattavasti. Kalkki ja pesuainejäämät eivät kiinnity pinnoitettuun pintaan ja näin ollen usein pelkkä vesipesu tai pesu miedolla pesuaineella riittää pitämään pinnat puhtaina. 

Pinnoitus voidaan toteuttaa laatta-, kivi-, lasi-, ja metallipinnoille. Tämän lisäksi voidaan pinnoittaa nahka- ja tekstiilipintoja.

Asiantuntijamme kertovat lisää pinnoitteen eduista ja käyttökohteista. 

Rakentamis- ja remontointipalvelut

Toteutamme  kiinteistöjen ja kotitalouksien  kaikenlaisia remontteja vuosien kokemuksella.

  • Rakennamme myös uutta.
  • Huoneistoremontit, talonrakennustyöt
  • WC- ja pesutilasaneeraukset
  • Ulkotilarakentaminen (terassit, pergolat jne.)
  • LVIS-eristystyöt
  • Muuraus- ja laatoitustyöt

Kysy lisää!