Multifix maisemointimassaus

Multifix maisemointimassaus on upea menetelmä piha-, katu-, puisto- ja tiealueiden maisemointiin ja pinnoittamiseen. Massausmenetelmän avulla kohteisiin saadaan upean ulkonäkö ja kestävä pintamateriaali. Multifix massausmenetelmä korvaa useissa kohteissa asfaltin, kiveyksen, sepelipinnoitteen tai metallirakenteet. Multifix massasta saadaan oikealla kiviainesvalinnalla, tarvittaessa vettä läpäisevä ja hengittävä. Tämä on edellytys esimerkiksi kasvualustojen massauksissa. 

Massaus on erittäin kestävä. Pinta kestää yliajon, koneellisen pesun (esimerkiksi torialueilla), koneellisen harjauksen sekä aurauksen. Multifix massausmenetelmä on räätälöitävissä (esim. väri) kohteeseen sopivaksi. Lisätietoa menetelmöästä löydät Blogista.

Asfaltin paikkaukset, korjaukset ja pinnoitukset

Teemme asfaltinpaikkaukset ja korjaukset nopeasti ja ammattitaidolla. Lisäksi toteutamme vanhan asfaltin pinnoitukset eheytysmenetelmällä. Monenlaiset korjaus- ja paikkaustoimenpiteet voidaan tehdä läpi vuoden. Toimimme erilaisten asfaltinpaikkaus- ja korjaustuotteiden maahantuojana. Valikoimastamme löytyy tuotteitta, joilla paikkaustoimenpiteet on helppo toteuttaa myös itse, ilman erikoistyökaluja.

Kiinteistöpinnoitukset

Toteutamme erilaisia kiinteistöpinnoituksia ammattitaidolla. Pinnoitamme mm. ulko-ovia, ikkunoita, kylpyhuoneita ja keittiöitä (laattapintoja).  Lisäksi pinnoitamme mm. lattioita eri materiaaleille suunnatuilla nanotuotteilla. Valikoimastamme nanopinnoitustuotteet mm. kankaille ja tekstiileille, lasille, alumiinille, kaakeleille ja lasitetuille pinnoille. Mm. Ulko-ovipinnoitukset toteutamme NC konseptin erikoistuotteilla. Lisää pinnoituspalvelustamme ja työkohteistamme voit lukea Blogista.

Raskaankaluston ja työkoneiden pinnoitukset

Laajasta pinnoitetuotevalikoimastamme löytyy erilisia, huippulaadukkaita pinnoitteita työkoneisiin, kuljetuskalustoon ja autoihin. Pinnoitamme myös nahka- ja kangasistuimet, tuulilasit jne. Työkoneiden ja raskaankaluston pinnoituksiin voit tutustua Blogissa jossa kerromme työkohteistamme.

Autojen pinnoitukset

Pinnoitamme henkilö- ja pakettiautot kokonaisvaltaisesti. Laadukkaat nanopinnoitteet suojaavat maalipintaa ja tekevät niistä helposti puhdistettavia. Maalipinnan pinnoitusten lisäksi pinnoitamme tuulilasit ja nahka- ja kangasverhoilut. Pinnoitevalikoimastamme löytyy monia erilaisia tuotteita, joilla pinnoitukset voi toteuttaa myös itse. Nämä tuotteet on esitelty Tuotteet/eShop – välilehdellä