PINNOITUSRATKAISUT

Olemme erikoistuneet ulko- ja sisäpintojen pinnoituksiin.

Yli 20 vuoden kokemuksella kestäviä pinnoitusratkaisuja teollisuuteen, yrityksille ja kotitalouksille

ASFALTIN PINNOITUS

Oletko huomannut kiinteistösi pihan asfaltissa kulumia, halkeamia tai reikiä? Mietitkö miten asfalttipinnalle saisi lisää käyttöikää?

Asfaltin pinnoittaminen Refresh Asphalt -bitumipinnoitteella on kätevä, helppo ja nopea tapa asfalttipinnan uudistamiseen.

ULKORAKENTEIDEN PINNOITUS

Kaipaatko kaunista ja kestävää pintaa esim. uudiskohteen betonisiin ulkoportaisiin tai terassille?

Toteutamme hiertoepoksipinnoituksia ulkotiloissa oleviin rakenteisiin. Teemme myös pohjatyöt mm. timanttihionnat, halkeamien injektoinnit sekä tasoitustyöt.

ULKORAKENTEIDEN PINNOITUS

Haluatko kauniin ja luonnonmukaisen pinnan seiniin tai lattiaan?

Venetsian Stucco -pinnoitteilla voidaan pinnoittaa lähes kaikkia pohjamateriaaleja niin uudis- kuin remontointikohteissa..

LATTIAPINNOITUKSET

Miksi valita pinnoitettu lattia?

Pinnoitettu lattia on kestävä ja saumaton. Pinnoitteiden ja saumattomuuden ansiosta pinnoitettu lattia on helppo pitää puhtaana ja ylläpito on vaivatonta. 

ULKORAKENTEIDEN PINNOITUS

Tiesitkö, että ovien pinnan voi huoltaa ilman maalausta?

Nano Clear-pinnoituksen myötä oville voidaan palauttaa lähes alkuperäinen ilme. Pinnoitus lisää materiaalien käyttöikää useita vuosia.

KIINTEISTÖPINNOITUKSET

Kaipaavatko kiinteistön ulko- tai sisäpinnat kestävää suojausta ?

PinnoitusTurun pinnoitusratkaisut suojaavat pintoja yllämainittuja haittatekijöitä vastaan jopa kymmeniä vuosia.

Referenssityöt

PinnoitusTurku

Autamme oikeiden pinnoitusratkaisujen valinnassa

PinnoitusTurku tarjoaa  pinnoituspalveluja teollisuuden, yritysten ja kotitalouksien pinnoitustarpeisiin. Vuosien vankka kokemus erilaisista pinnoitteista ja pinnoitustöistä takaa hyvän laadun ja viimeistellyn kokonaisuuden. Toteutamme useat pinnoitustyöt maahantuomillamme, laadukkailla tuotteilla.

PinnoitusTurku toimii pääosin Varsinais- ja Etelä-Suomen alueella. Kokeneet pinnoitusasentajat  sekä rakennusalan ammattilaiset takaavat laadukkaan lopputuloksen sovitussa aikataulussa.