Saadessamme Nano-Clear-pinnoitteen käsiimme, innostuimme todella tästä huikeasta tuotteesta. Harvoin tulee eteen tuotetta, joka antaa näin paljon mahdollisuuksia. Vuosien ajan olemme keskustelleet asiakkaidemme kanssa materiaalien ongelmista esim. maalipintojen ja materiaalien kestävyyden suhteen. Nyt olemme löytäneet tuotteen, joka ratkaisee näitä ongelmia.

Olemme päässeet testaamaan tuotetta jo usean asiakkaan kanssa. On mukava nähdä miten rohkeasti pinnoitusmenetelmä on otettu käyttöön. Palaute on ollut huippuluokkaa, koska ero pinnoittamattoman ja pinnoitetun pinnan välillä on niin silminnähtävä. Lisäksi pintojen, esim. työkoneiden puhtaanapito on helpottunut huomattavasti pinnan hydrofobisuuden (hylkiminen) lisäännyttyä.

Useiden pintamateriaalien kohdalla törmäämme usein mitä erilaisempiin ongelmiin kestävyyden osalta. Pintamateriaalit kärsivät auringonpaisteesta, suolavedestä, pesuaineista ja ylipäätään käyttöolosuhteista. Myös aika kuluttaa pintoja.

Nano Clear on kehitetty suojaamaan pintoja ulkoisilta tekijöiltä, kuten hapettumilta, UV-säteiltä, korroosiolta, syöpymiseltä ja mekaaniselta rasitukselta.

Nano- Clearia käytetään mm.

  • työkoneissa ja kalustossa
  • kiinteistöissä (lattiat, ovet, ikkunan puitteet, portaikot jne.)
  • julkisen liikenteen kalustossa (metrot, rautatiet, linja-autot, raitiovaunut jne.)
  • raskaassa liikenteessä (kontit, säiliöt, lavat, kalusto jne.)
  • Meriliikenteessä (laivat, veneet, lossit/lautat jne.)

Uudet ja vastamaalatut pinnat alkavat kulua jo muutamien kuukausien kuluessa. Nano-Clear on kehitetty suojaamaan pintaa ulkoisilta rasitteilta, joten uusien pintojen käsittely on todella kannattavaa. Pinnoite lisää materiaalien elinikää monilla vuosilla.

Lisäksi Nano-Clear toimii erinomaisesti myös vanhoilla ja elämää nähneillä pinnoilla, palauttaen kuluneen pinnan värin ja kiillon. Pinnoitetta voidaan käyttää lähes kaikille pinnoille. Vaikeasti käsiteltäville pinnoille ( mm. lasi, lasitettu laatta) on saatavana tartunta-aine, jolla pinnoitteen kiinnittyvyys taataan. 

Nano Clear on erittäin kehittynyt pinnoite, joka suojaa materiaaleja paremmin kuin mikään muu olemassa oleva tekniikka. Nano-Clear on pysyvä pintamateriaali, joka palauttaa, parantaa ja lisää vastamaalatun tai erittäin hapettuneen maalinpinnan kestävyyttä +10 vuodella.

Nano-Clear on erittäin helppo käyttää ja asentaa. Pinnoiteen voi tehdä levittäen sienellä tai ruiskuttamalla.

Lisätietoa tuotteesta saat meiltä. Voit pyytää myös tarjouksen pinnoitustyöstä.