Muut pinnoitukset

Pinnoituskonsepti

Suunnittelemme ja toteutamme kiinteistön omistajalle monipuolisia pinnoitusratkaisuja. Myymme pinnoitustuotteita loppukäyttäjille sekä urakoimme kohteita avaimetkäteen menetelmällä.

Kahden sektorin tuotteet:

 1. Kodin ja yleisten tilojen pinnoitteet (koti, toimisto, liiketilat, hotellit jne.)
 2. Nano Clear pinnoitusmenetelmä (Kiinteistön pinnat esim. teollisuuslattiat, parkkihallit, sillan kaiteet, metallirakenteet ja pinnat, teollisuuskohteet jne.)

Pidämme huolen siitä, että pinnoitusratkaisut ovat huolellisesti suunniteltuja. Teemmee tarvittaessa myös pohjatyöt kohteisiin.  Toteutamme pinnoitustöitä kaiken kokoisiin kohteisiin suurista liike- ja asuinkiinteistöistä, omakotitaloihin ja teollisuuteen.

Käytössämme on uusimman teknologian Nano-tuotteet.  Tuotevalikoimamme kattaa pinnoitteet lähes kaikille pinnoille ja materiaaleille.

Materiaalit:

 • Kaikki kovat pinnat (lasi, kivi, laatta, betoni, metalli..)
 • Puupinnat
 • Nahka
 • Tekstiilit, matot

Hyödyt:

 • Helppo puhtaanapito ilman vahvoja pesuaineita
 • Pinnat pysyvät hygieenisinä ja raikkaina
 • Säästää puhdistukseen käytettyä aikaa

 

Nano Clear Pinnoitus

NC pinnoituskonsepti on monipuolinen menetelmä. NC-pinnoite lisää materiaalien kestävyyttä vuosilla. Korroosio, auringonvalo, lika, graffitit ja mekaaninen kuluminen ovat ongelmia kaikilla pinnoilla. Nano Clear suojaa pintoja edellä mainituilta haitoilta lisäten pinnan hydrofobisuutta (hylkiminen). Myös käyttömukavuus ja puhdistettavuus ovat huomion arvoisia seikkoja. Suurena lisänä tulee huikean hieno ulkonäkö. Pinnoittamisnen eheyttää pintojen ulkonäköä, helpottaa puhtaanapitoa ja säästää rahaa. Oikeanlainen pinnoitus oikein tehtynä on investointi vuosiksi eteenpäin. NC- pinnoite on yksikomponenttinen, väritön pinnoite, joka palauttaa ja kirkastaa kohteen alkuperäistä väriä. Tuotteen teknologia toimii alkuperäistä väriä kirkastavasti.

NC pinnoitemenetelmää voidaan käyttää monien eri materiaalien ja kohteiden pinnoittamiseen: Kiinteistön pinnat, lattiat, sillan kaiteet, betonielementit, puu, metallitpinnat jne.

Hyödyt:

 • Jopa 10 vuoden suojaus pinnoille
 • Kirkastaa värit
 • Suojaa UV-säteilyltä ja saasteilta
 • Estää hapettumien muodostumista
 • Estää ruostumista
 • Jättää erittäin helposti puhtaana pidettävän pinnan
 • Suojaa meriveden vaikutuksilta
 • Lisää huomattavasti pinnan hylkivyyttä

Saniteettitilojen pinnoitus

Toteutamme saniteettitilojen pinnoituksia Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella. Ennen pinnoitusta pinnat pestään huolellisesti ja poistetaan kalkkisaostumat esim. laattasaumoista, lattioista, seiniltä ja hanoista (suihkusekoittajista). Tämä jälkeen pintojen annetaan kuivua. Pinnat pinnoitetaan materiaaleille sopivilla tuotteilla. Pinnoituksen annetaan asettua 24 h. Tämän jälkeen tilat ovat normaalisti käytettävissä.

 

 

Mitä nanopinnoitus on?

Keski-Euroopassa ja muualla maailmassa kodin ja julkisten tilojen nanopinnoitus on jo tuttu juttu, mutta meille täällä Suomessa se on vielä melko uusi asia. Nanopinnoituksen avulla voidaan esimerkiksi kylpyhuoneen pinnat suojata niin, etteivät likaavat aineet pääse tarttumaan ja imeytymään niihin. Samalla käyttöikä pitenee, puhdistus helpottuu ja ympäristölle ja pinnalle haitallisten puhdistusaineiden käyttö vähenee oleellisesti. Nanopinnoitteita on lähes kaikille materiaaleille.

Korjaako pinnoite pintavirheitä?

Jos pinnassa on paljon pintavirheitä, halkeamia tai kolhuja, pitää pinnat ensin korjata. Pinnoite on aina kirkas, se ei siis toimi niin kuin maali. Pinnoitettavan pinnan tulee aina olla ehjä ja täysin puhdas. Pinnan esikäsittely ennen pinnoitusta on tehtävä äärimmäistä huolellisuutta noudattaen.

Kuinka kauan pinnoite kestää?

Pinnoitteen kestäävyydet vaihtelevat tuotteittain. Autojen pinnoitukset ovat yleisesti kolmen tai viiden vuoden pinnoitteita. Pesut ja mekaaninen rasitus vaikuttavat jonkin verran pinnoitteen kestävyyteen. NC Pinnoitemenetelmä taas on erittäin pitkäikäinen pinnoite. Joissain tapauksissa pinnoitteen kestävyys on jopa 10 vuotta. Käytämme NC pinnoitetta mm. kaikkiin ovipinnoituksiin.

Mitä materiaaleja voidaan pinnoittaa?

Omat pinnoitteet löytyy tekstiileille,lasille, nahalle, tiilelle / rapatuille pinnoille, kaakelille, lasitetuille pinnoille, muoville, alumiinille, raudalle, peltipinnoille jne. Eli lähes kaikille materiaaleille löytyy oma pinnoite.

Missä pinnoitus tapahtuu?

Meidän pinnoituspalvelumme toimii usein asiakkaan tiloissa. Auto- ja pienkonepinnoitukset voimme toteuttaa myös omissa tiloissamme. Me tulemme siis asiakkaan luo.

Kuinka pitkä projekti on?

Pinnoituksen kesto riippuu todella paljon pohjatyön määrästä. Esimerkiksi autojen pinnoitukset vievät noin 24-30 tuntia. Pinnoitteen kuivuminen ja kiinnittyminen vie oman aikansa.

Ovipinnoitukset vievät noin 1,5 – 2 h/ovi. Pinnoituksen jälkeen oven käyttöä suositellaan vältettävän noin neljä tunti.

Miten saan lisätietoa minulle sopivasta pinnoituksesta?

Ole yhteydessä asiantuntijoihimme. He kertovat menetelmistä, tuotteista, takuista ja projektista. Pyydä siis tarjous meiltä!