Multifix 

Multifix massausmenetelmä on upea ja toimiva menetelmä monenlaisten alueiden pinnoittamiseen ja viimeistelyyn.

Multifix-kiviseos sopii erinomaisesti erilaisten alueiden ja pintojen kestävään pinnoitukseen. Seoksella voidaan pinnoittaa mm. polkuja, penkereitä, puistoalueita sekä piha-alueita.

Multifix-kiviseos on upea tuote puun ympärystöjen täyttöön ja tukemiseen kivetetyillä ja asfaltoiduilla alueilla. Tuotteella saat viimeistellyn kestävän pinnan.

Multifix-kiviseos soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös silloin kun käytetään puiden ja kasvien ympärillä tukiraudoitusta. Seos tukee raudoitusta ja pitää sen paikallaan. Lisäksi siisti yleisilme pysyy vuosikausia.

Multifix massa on erittäin kestävä materiaali. Ulkonäköön ja väriin on helppo vaikuttaa kiviaineksen valinnalla. Veden läpäisykyky on myös saavutettavissa valitsemalla oikea kiviaines.  Sekoitettuna värillisiin kiviaineksiin, kuten hiekkasoraan, murskeeseen tai hiekkaan, Multifix toimii koristeviimeistelypinnoitteena. Hiekkaan sekoitettuna Multifix-epoksia voi käyttää synteettisenä korjauslaastina esim. portaiden reunoilla, kulmissa jne.

Teemme uutta ja korjaamme vanhaa

Urakoimme pinnoitus- ja massauskohteita koko Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat  mm. kotitaloudet, piha-, puutarha- ja katurakennusalan ammattilaiset sekä kunnat ja kaupungit. Multifix-massausmenetelmää voidaan hyödyntää saneeraus- ja uudiskohteissa. Tarjoamme kokonaisvaltaista urakointia sekä osaurakointia.  

Tukirauta – alustan massaus

Multifix – Maisemointimassa soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös silloin kun käytetään puiden ja kasvien ympärillä tukiraudoitusta. Seos tukee raudoitusta ja pitää sen paikallaan. Lisäksi siisti yleisilme pysyy. Multifix – maisemointimassa kestää loistavasti harjauksen harjakoneella sekä koneellisen pesun. Kiviaines läpäisee veden, joten kasvusto saa tarvitsemansa kosteuden. Seoksen puristuslujuus estää puun juurien kasvun ylöspäin ja ohjaa näin juuriston hakemaan vettä alhaalta päin.

Työkohteita