Multifix kiviseosmassaus

Tyyliä ja helppohoitoisuutta

Multifix-kiviseos sopii erinomaisesti monenlaisten alueiden kestävään pinnoitukseen ja viimeistelyyn. Seoksella voidaan pinnoittaa mm. kasvien alustoja, liikenne- puisto- ja piha-alueita sekä rakenteita.

Multifix-kiviseos on upea tuote puiden sekä muun kasvillisuuden alustojen täyttöön, tukemiseen ja viimeistelyyn. Menetelmällä voidaan toteuttaa näyttävästi piha-, katu-, tori- ja puitoalueiden pinnoituksia niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Massaus takaa viimeistellyn, kestävän ja helppohoitoisen pinnan.

Multifix-kiviseos soveltuu erinomaisesti käytettäväksi puiden ja kasvien ympärillä olevien tukiraudoitusten täyttöön. Seos tukee ja pitää raudoituksen paikallaan. Lisäksi siisti yleisilme pysyy pitkään. Massauksella saavutetaan kohteisiin pitkäikäinen huoltovapaus, joka madaltaa käyttökustannuksia vuosiksi eteenpäin.

Multifix massa on erittäin kestävä materiaali. Ulkonäköön ja väriin on helppo vaikuttaa kiviaineksen valinnalla. Veden ja hapen läpäisykyky saavutetaan valitsemalla oikea kiviaineskoko.  Sekoitettuna värilliseen kiviainekseen, kuten hiekkasoraan, murskeeseen tai hiekkaan, Multifix toimii kauniina maisemointipinnoitteena. Hiekkaan sekoitettuna Multifix-epoksia voi käyttää synteettisenä korjauslaastina esim. portaiden reunoilla, kulmissa jne.

Kuvia töistämme löydät sivun alalaidasta!

Teemme uutta ja korjaamme vanhaa

Urakoimme pinnoitus- ja massauskohteita koko Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat  mm. kotitaloudet, piha-, puutarha- ja katurakennusalan ammattilaiset sekä kunnat ja kaupungit. Multifix-massausmenetelmää voidaan hyödyntää saneeraus- ja uudiskohteissa. 

 

 

Ole luova!

Hyödynnä luovuuttasi, sillä tuotteella on rajattomat käyttömahdollisuudet.   

Seoksessa käytettävä kivimateriaali on kotimaista luonnonkiveä. Kiven raekokoa ja värimaailmaa vaihtamalla saat luotua upeita, kohteeseen soveltuvia pintaratkaisuja. 

Innostumme villeistäkin ideoista ja uusista toteutustavoista. Kerro meille ajatuksistasi ja suunnitellaan yhdessä!

Mallitöitä