GRAFFITISUOJAUKSET

tUTUSTU TUOTTEISIIN

Toteutamme pintasuojauksia graffitia sekä muuta likaa vastaan. Laadukkaat suojaustuotteet takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet mahdollistavat monien erilaisten pintojen suojaamisen huomaamattomasti. Suojauksen tarkoistus on helpottaa esim. graffitien pesua pinnoilta, mutta tärkeä syy suojauksille on myös rakenteiden suojaaminen ulkoisilta kemikaaleilta.

Palvelemme nopeasti ja tehokkaasti.

Yhteistyökumppanimme GT Logistics Servise hoitaa puolestamme graffitien pesut. GT Logistics Service käyttää pesuissa tuotteitamme.

GRAFFITINPESUAINEET

Graffitit ja töhryt ovat jonkun mielestä kaupunkikulttuuria ja tilan haltuunottoa. Tosiasiassa töhrintä on suuri kiinteistöjen arvonalentaja.

Graffitit kannattaa poistaa heti koska ne imevät lisää töherryksiä magneetin tavoin.  Myös viihtyisän ja turvallisen tuntuisen ympäristön ylläpitämisen kannalta töhryt tulee poistaa. Eniten graffitista kärsivät kiinteistöjen omistajat, sillä töherrykset alentavat rakennusten arvoa huomattavasti. Toisaalta graffitilla on negatiivinen vaikutus myös vallitsevaan ympäristöön.  Graffitin ja töhryn on tutkimuksissa todettu mm. vähentävän turvallisuuden tunnetta ja rohkaisevan muihin vahingontekojen muotoihin.

RHV-Tukulla on onneksi ratkaisuna ongelmiin laadukas, monipuolinen tuotesarja graffitin ja toöherrysten poistoon sekä suojauspinnoituksiin.

Koulutamme sopimusasiakkaitamme tuotteiden käyttöön. Etäkoulutuksen kesto 30 minuuttia. Kysy lisää!

Graffitinsuojaustuotteet

RHV-Tukusta laadukkaat tuotteet erilaisten materiaalien suojaukseen likaa, graffiteja ja töherryksiä vastaan. Graffitisuojauksia voi toteuttaa uusille pinnoille ennaltaehkäisevästi tai kohteisiin, joissa töherrysongelma on havaittu toistuvien puhdistuskertojen jälkeen.
Suoja-aine suojaa pintaa graffitien ja töherrysten lisäksi myös ilmansaasteilta ja epäpuhtauksilta. Suojatulta pinnalta töhryjen poisto onnistuu usein ilman kemikaaleja, pelkästään  kuumavesikorkeapainepesuria käyttäen tai mahdollistaa miedompien ja käyttäjäystävällisempien tuotteiden käytön puhdistuksessa. 
Myymme laadukkaita suoja-aineita, joista löytyy useita eri vaihtoehtoja suojauspinnoittamiseen. 
Suojakäsittely antaa tehokkaan suojan kaikissa sääolosuhteissa töhryjä vastaan. Suojauspinnoitteen kesto käsitellyllä pinnalla riippuu käytetystä tuotteesta ja pohjamateriaalista. Suojauspinnoitteiden kesto mitataan aina vuosissa. Asiantuntijamme opastavat oikean tuotteen valinnassa.