Graffitin poisto- ja suojaus

Töhryistä ja Graffiteista eroon

Graffitit ja töhryt ovat jonkun mielestä kaupunkikulttuuria ja tilan haltuunottoa. Tosiasiassa töhrintä on suuri kiinteistöjen arvonalentaja.

Graffitit kannattaa poistaa heti koska ne imevät lisää töherryksiä magneetin tavoin.  Myös viihtyisän ja turvallisen tuntuisen ympäristön ylläpitämisen kannalta töhryt tulee poistaa. Eniten graffitista kärsivät kiinteistöjen omistajat, sillä töherrykset alentavat rakennusten arvoa huomattavasti. Toisaalta graffitilla on negatiivinen vaikutus myös vallitsevaan ympäristöön.  Graffitin ja töhryn on tutkimuksissa todettu mm. vähentävän turvallisuuden tunnetta ja rohkaisevan muihin vahingontekojen muotoihin.

RHV-Tukulla on onneksi ratkaisuna ongelmiin laadukas, monipuolinen tuotesarja graffitin ja toöherrysten poistoon sekä suojauspinnoituksiin.

Koulutamme sopimusasiakkaitamme tuotteiden käyttöön. Etäkoulutuksen kesto 30 minuuttia. Kysy lisää!

Poista graffiti heti eikä huomenna

Mitä kauemmin graffiti on seinässä, sitä paremmin se imeytyy ja sitä kauemmin olosuhteet pääsevät vaikuttamaan pintaan. Siksi onkin tärkeää, että töhryt poistetaan mahdollisimman pian niiden ilmestymisen jälkeen. Betonipinnan tulee hengittää ja kun pintaan on maalattu graffiti, se ei hengitä ja näin altistutaan kosteudelle.

Graffitisuojaus

RHV-Tukusta laadukkaat tuotteet erilaisten materiaalien suojaukseen graffiteja ja töherryksiä vastaan. Graffitisuojauksia voi toteuttaa uusille pinnoille ennaltaehkäisevästi tai kohteisiin, joissa töherrysongelma on havaittu toistuvien puhdistuskertojen jälkeen.
Suoja-aine suojaa pintaa graffitien ja töherrysten lisäksi myös ilmansaasteilta ja epäpuhtauksilta. Suojatulta pinnalta töhryjen poisto onnistuu pelkästään  kuumavesikorkeapainepesuria käyttäen, ilman kemikaaleja. 
Myymme laadukkaita suoja-aineita, joista löytyy museita eri vaihtoehtoja suojauspinnoittamiseen.  Tuotemyynnin lisäksi toteutamme suojauskäsittelyjä kohteisiin. Suojakäsittely antaa tehokkaan suojan kaikissa sääolosuhteissa töhryjä vastaan. Suojauspinnoitteen kesto käsitellyllä pinnalla riippuu käytetystä tuotteesta ja pohjamateriaalista. Suojauspinnoitteiden kesto mitataan aina vuosissa.

Tuoteperhe

Valikoimastamme erittäin laaja valikoima graffitin ja töherrysten pesuaineita sekä suojauspinnoitteita. 

  • Graffitin puhdistusliinat kovien pintojen puhdistukseen
  • Nestemäiset tuotteet kaikille koville pinnoille ja puulle
  • Geelimäiset tuotteet huokosten pintojen puhdistukseen
  • Suojauspinnoitteita kaikille pinnoille

Viereisestä taulukosta näet tuotteiden pH-arvot.

Autamme oikean tuotteen valinnassa! Soita tai laita sähköpostia, opastamme oikean tuotteen hankinnassa juuri sinun kohteeseesi.