Asfaltinpaikkausmassat

Tinascoat Asfaltinpaikkausmassa

Tinascoat on erittäin laadukas asfaltinpaikkausmassa. Tinascoat on valmis, ilman lämmitystä asennettava asfalttimassa. Tuotteen etuina on laadukas, paljon bitumia sisältävä koostumus. Laatu takaa hyvän paikkaustuloksen.

Tinascoat on edullinen, nopea ja helppokäyttöinen kylmäasfaltti asfaltin ja betonin paikkauksiin ja korjauksiin.  Tinascoat asfaltinpaikkausmassaa voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa. 

Asfaltinpaikkausmassan kiviaineskoko 0/5mm. Bitumin osuus tuotteen kokonaispainosta on +/- 8%.

Tuote on pakattu 25 kg pakkaukseen. Valittavana on säkki- tai purkkipakkaus.

 

 

Runsaan sideainemäärän (bitumin) ansiosta Tinascoat asfaltinpaikkausmassa on yksi parhaista tuotteista asfaltinpaikkaukseen vaativissakin kohteissa. Tinascoat kylmäasfaltti (ilman lämmitystä asennettava) soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös kohteissa joissa liikennemäärät ovat runsaita. Monesti reikäpaikkaukisien kestävyydessä on ongelmia kohteissa, joissa liikennemäärät ovat suuria. Runsas bitumin määrä yhdistettynä valikoituun kiviainekseen, tekee Tinascoat asfaltinpaikkausmassalla paikatusta kohteesta pitkäikäisen ja kestävän.

Käyttökohteet: Tinascoat on kehitetty kestäviin asfaltti- ja betonipintojen paikkauksiin.) Tinascoat asfaltinpaikkausmassa on erinomainen tuote käytettäväksi teillä, katu-alueilla, pihoilla ja halleissa olevien, asfalttiin muodostuneiden reikien ja painaumien  korjaamiseen. Soveltuu myös hyvin erilaisiin esim. kivetyksen ja asfaltin välisten rakojen tiivistämiseen ja täyttöön jne.

Tuotekuvaus: Tinascoat asfaltinpaikkausmassan ainutlaatuinen sideainekoostumus muodostaa notkean ja helposti työstettävän massan, joka soveltuu erityisen hyvin tavallisten pintavaurioiden paikkaamisen lisäksi myös ajoliuskojen ja kynnysten korjaukseen ja asennukseen.

Asennuskerros 1 – 3 cm (max 5 cm). Asennussyvyyden ollessa syvempi, suositellaan paikattavan tai korjattavan kohteen pohjalle esim. soraa.

 

Iko Oecophalt Asfaltinpaikkausmassa

IKO Oecophalt on ilman lämmitystä asennettava, rypsiöljypohjainen asfaltinkorjausmassa. Oecophalt on edistyksellinen, ilman lämmitystä asennettava asfaltinkorjausmassa pysyvään ja kestävään asfaltinpaikkaukseen ja korjaukseen.
Tuotteella saavutetaan valuasfaltin tasoinen paikkaus edullisesti, helposti ja ilman erikoistyökaluja.

Iko Oecophalt asfaltinpaikkausmassan kovettajana toimii vesi. Tämän ansiosta märkä vesikeli ei ole ongelma tuotteen asennukselle – päin vastoin! Kuivalla kelillä käytettäessä, tulee asennuksen yhteydessä lisätä vesi ennen tiivistystä. Käyttömukavuutta edistää nopea käytettävyys. Lisäksi Iko Oecophalt on helppo asentaa.

Kestävyytensä ansiosta Iko Oecophalt asfaltinkorjausmassa säästää paikkauskustannuksissa jopa kymmeniä prosentteja. Iko Oecophaltilla tehty paikkaus tai korjaus on pitkäkestoinen ja materiaalin kestävyys vastaa valuasfaltin tasoa. Tuotteella on COBRO-luokitus.

Käyttökohteita:

  • Urapaikkaukset
  • vanhojen urapaikkausten korjaukset
  • reikien paikkaukset
  • kynnykset ja ajoliuskat
  • Liikennemerkkien ympäryksien tiivistäminen
  • seinän ja asfaltin välisien saumojen tiivistys
  • Monenlaiset korjaukset asfalttipinnoissa

 

 

Potmix® Asphalt Mastic

Potmix® Asphalt Mastic käytetään pysyviin ja kestäviin asfaltinkorjauksiin päällystevaurioissa ja pienempien pintojen asfaltoinnissa. Tämä asfaltti sisältää patentoituja granulaatteja ja tuote täyttää EU 13108-6 asfalttimateriaalin normit. Asphalt Mastic antaa kulutusta kestävän ja pitkäikäisen pinnan. Korjattu pinta on avattavissa liikenteelle 15-30 minuutissa. 

Potmix Asphalt Mastic on lämmitettävä asfaltinpaikkausmassa pysyviin paikkauksiin. Tuote lämmitetään käsipolttimella tai bitumikeittimellä. Potmix Asphalt Mastic on erittäin vahva ja kestävä asfaltinpaikkausmassa. Kovuudeltaan ja vahvuudeltaan Asphalt Mastic vastaa valuuasfaltintasoa. Korjattu kohde on erittäin nopeasti avattavissa liikenteelle.  Tuotteella voidaan tehdä paikkaustoimenpiteitä myös talviolosuhteissa.

Käyttöohje: Vauriokohta harjataan puhtaaksi irtoavasta materiaalista. Yli 2,5 cm syvät vauriot tulee tehdä/rakentaa kerroksittain, 2,5 cm kerrallaan. Asennus Bitumikeittimellä: Lämmitä materiaali lämmityspannussa ja asenna reikään. Pinnan liukkauden estämiseksi, laita hiekkaa massan päälle ja tiivistä paikka huolellisesti. Asennus käsipolttimella: Lämmitä kohde käsipolttimella niin, että vanha asfaltti alkaa pehmetä. Lisää Asphalt Mastic kohteeseen ja lämmitä. Laita hiekkaa bitumin päälle ja tiivistä huolellisesti.