ASFALTIN PAIKKAUKSET

Kun asfalttipinta on vaurioitunut, kannattaa korjaustoimenpiteet toteuttaa mahdollisimman pikaisesti. Näin ehkäistään vaurioiden kasvu ja leviäminen laajemmalle alueelle. Asfalttipintoja kannattaa tarkastella säännöllisesti ja huolehtia korjauksista heti vaurioiden tai kulumisen ilmaannuttua.

Teemme asfaltinpaikkauksia ja korjauksia Varsinais-Suomen alueella.

Paikkaamme reiät ja tasoitamme painaumat nopeasti säällä kun säällä. Käytämme reikein paikkaukseen ja painaumien korjaukseen pääsääntöisesti maahantuomiamme asfaltinpaikkausmassoja. Lisätietoa tuotteistamme löydät eShopista -> asfaltinpaikkausmassat.

ASFALTTIHALKEAMAT:

Asfalttihalkeamat korjaamme aina kuumabitumilla. 

Saumat korjataan aina kuivissa ja hyvissä olosuhteissa, jotta saadaan laadukas asfaltin saumaus.

Saumaus estää veden pääsyn asfaltin alle ja näin pysäyttää isommat asfalttivauriot.

Asfalttihalkeamien korjaus suositellaan tehtäväksi keväällä kun halkeamien saumat on leveimmillään talven jäljiltä, koska kesän lämpötilat vaikuttavat supistavasti saumojen kokoon. 

Teetä siis asfaltti saumaukset heti keväällä!

VALTUUTETTU ASENNUSLIIKE VARSINAIS-SUOMI:

RHV-PALVELUT

Refresh Asphalt Pinnoitusasfaltti

Refresh Asphalt pinnoiteasfaltti eheyttää ja pinnoittaa kuluneita ja halkeilevia asfalttipintoja, sekä ennalta ehkäisee asfaltin hapertumista ja kivimateriaalin irtoamista. Pinnoiteasfaltti myös suojaa ja tasoittaa asfalttipintoja niissä kohteissa, joissa asfaltin Refresh Asphalt tasoittaa ja täyttää pienet halkeamat sekä ehkäisee jäätymis- ja kosteusvaurioita.

Refresh Asphalt – pinnoitusasfaltti antaa vanhalle asfalttipinnalle vuosia lisää ikää ja lähes uuden asfaltin ulkonäön. Pakkauskoko 20 litraa.

 • Tasoittaa vanhan asfaltin pinnan
 • Täyttää hiushalkeamat ja pienet repeämät
 • Uudistaa vanhan asfaltin ulkonäön
 • Vesieristää vanhan asfaltin
 • Lisää vanhan asfalttipinnan kulutuskestävyyttä ja käyttöikää

Refresh Asphalt – pinnoitusasfaltti eheyttää, uudistaa ja pinnoittaa kuluneita ja halkeilevia asfalttipintoja.  Asfaltin pinnoitus on helppo ja nopea toteuttaa.

Refresh Asphalt on emulsiomainen (nestemäinen asfaltti) massa, joka sisältää bitumiemulsiota, hartsia  sekä sideaineita. Tuote antaa vanhalle asfalttipinnalle vuosia lisää ikää sekä uuden asfaltin ulkonäön.

Käyttötarkoitus: Refresh Asphalt ennalta ehkäisee asfaltin hapertumista ja kivimateriaalin irtoamista sekä ennaltaehkäisee jäätymis- ja kosteusvaurioita. Asfaltin pinnoitus myös suojaa ja tasoittaa asfalttipintoja niissä kohteissa, joissa asfaltin pinta halkeilee ja on epätasainen.

Ominaisuudet:

 • Liukumaton ja joustava pinta
 • Erittäin hyvä lämpötilan kestävyys
 • Ei sisällä liuottimia

Iko Oecophalt Rypsiöljypohjainen paikkausasfaltti

Iko Oecophalt on edistyksellinen, rypsiöljypohjainen asfaltinkorjausmassa. Oecophalt on pysyviin paikkauksiin ja korjauksiin kehitetty asfaltinpaikkaustuote, jonka kovettajana toimii vesi ja primer. Käyttömukavuutta edistää nopea käytettävyys. Lisäksi asfaltinkorjausmassa on helppo asentaa.

Kestävyytensä ansiosta Iko Oecophalt asfaltinkorjausmassa säästää paikkauskustannuksissa jopa kymmeniä prosentteja. Iko Oecophaltilla tehty paikkaus tai korjaus on pitkäkestoinen ja materiaalin kestävyys vastaa valuasfaltin tasoa. Tuotteella on COBRO-luokitus.

Käyttökohteita:

 • Urapaikkaukset
 • vanhojen urapaikkausten korjaukset
 • reikien paikkaukset
 • kynnykset ja ajoliuskat
 • Liikennemerkkien ympäryksien tiivistäminen
 • seinän ja asfaltin välisien saumojen tiivistys
 • Monenlaiset korjaukset asfalttipinnoissa

Iko Oecophaltilla on erittäin pitkä säilyvyys  (jopa vuosia). Tuote voidaan varastoida myös ulkona. Oecophalt ei jäädy, koska pakkaus on tiivis eikä sisällä vettä.

Pakkauskoko on 16 kg / säkki (vakuumipakkaus). Lavassa on 60 säkkiä = 960 kg.

KÄYTTÖOHJE:

 1. Harjaa paikattava kohde irtoavasta liasta
 2. Täytä reikää tarvittaessa soralla niin, että massan asennuspaksuus on noin 5 cm (voidaan asentaa jopa 1 cm paksuuteen)
 3. Primeroi paikattavan kohteen reunat. Primerointi on välttämätön!
 4. Täytä kohde massalla hieman yli asennuspinnan
 5. Suihkuta / roiski vesi massan päälle
 6. Tärytä pinta kiinni huolellisesti käsitiivistimellä tai koneellisesti.
 7. Paikkaus on valmis!